Nieuws

Belisol is trotse co-hoofdsponsor van ’s lands meest succesvolle wielerploeg ( persbericht )

Wielerploeg als ideaal middel om ambitieuze internationale strategie te realiseren

Hasselt, 8 november 2011 – Komend wielerseizoen staat er een nieuwe naam aan de start van alle belangrijke wedstrijden: Lotto-Belisol. Een ploeg die net als zijn nieuwe sponsor erg ambitieus aan dit nieuwe seizoen begint. Het succesverhaal van het Belgische familiebedrijf Belisol gaat nu ook buiten onze landsgrenzen verder.

Waarom?
Een top-wielerploeg sponsoren doe je niet zomaar. Achter elke belangrijke beslissing zit uiteraard een uitgekiende strategie. “Belisol is als merk op de Belgische markt een gevestigde waarde, met een sterke naamsbekendheid en een goede reputatie.”, zegt Nicolas Thiel, Managing Director van Belisol. “Maar een ambitieus bedrijf kijkt ook verder dan de landsgrenzen, en zet de beste middelen in om die doelstellingen te verwezenlijken. Frankrijk en Nederland - de belangrijkste groeimarkten voor ons bedrijf - kennen ook een sterke wielercultuur. Het was een gouden opportuniteit die we niet konden laten voorbijgaan. Dat we in de familie een groot hart hebben voor de koers, is uiteraard mooi meegenomen.”

Concreet
Wij willen als bedrijf blijven groeien. Door de wielersponsoring kunnen wij onze naam op een internationaal niveau vaak in beeld krijgen, waardoor we in België, maar ook in Nederland en Frankrijk onze naamsbekendheid vergroten. Iets waar onze franchisenemers ook van zullen profiteren, want een bekend merk verkoopt uiteraard vlotter dan een onbekend en onbemind merk. Belangrijke voorwaarde was dat de waarden en idealen van Belisol ook terug te vinden waren in het nieuwe project. Iets wat met de Lotto-Belisol ploeg alvast 100% overeenstemt.

Belisol biedt hoogkwalitatieve Belgische maatproducten, Lotto-Belisol heeft hoogkwalitatieve Belgische renners. We dragen beiden expertise hoog in het vaandel en we willen beiden overal winnen.

Deel met een vriend(in)
facebook twitter youtube pinterest