Batibouw condities

Batibouw condities

Breng Batibouw naar je thuis en geniet van onze uitzonderlijke condities

Om ieders gezondheid te bewaken, blijven de deuren van de grootste bouwbeurs van België dit jaar gesloten. Maar niet getreurd, want bij Belisol geniet je tóch van de uitzonderlijke Batibouw condities!

Batibouw bij je thuis

Batibouw, de grootse Belgische beurs voor bouw, renovatie en inrichting, zal dit jaar niet kunnen plaatsvinden in de hallen van Brussels Expo. Maar bij Batibouw weten ze dat de bouw- en renovatiewerken niet op zich laten wachten. Daarom hebben ze beslist om je de mogelijkheid te bieden om de grootste spelers in de bouw- en renovatiesector te kunnen blijven ontmoeten, dit keer virtueel.

BATIBOUW virtueel is 'live' van zaterdag 27 februari 2021 tot en met zondag 7 maart 2021 en biedt je de mogelijkheid om de exposanten te ontmoeten, veilig én gratis! Meer info vind je op www.batibouw.com/nl.

Batibouw condities bij Belisol

Naar goede gewoonte, kan je met Batibouw telkens genieten van mooie Batibouw condities bij Belisol. En dat hoeft dit jaar niet anders te zijn.

Met Belisol kies je voor zekerheid en vertrouwen. Met eigen opgeleide plaatsers garanderen we topkwaliteit. En daar krijg je nu ook nog ongeziene Batibouw condities bovenop. Waar wacht je nog op?

Open op zondag

Lukt het je niet om op weekdagen of op zaterdag een afspraak te maken? Goed nieuws, want op zondag 14 en zondag 21 maart openen onze Belisol showrooms de deuren. Onze Belisol-adviseurs staan voor je klaar met deskundig advies én een mooie Batibouw korting.

En nu?

Wil je profiteren van onze uitzonderlijke Batibouw condities? Ga dan langs in een showroom in je buurt of maak een afspraak op belisol.be voor gratis advies bij je thuis. Jij bepaalt de dag en het uur. Dat kan ook buiten de kantooruren.