Belisol bestaat 40 jaar. 40 jaar expertise, 40 jaar vakmanschap, dat is uniek in België. We willen onze opgebouwde ervaring meer dan ooit delen met onze klanten. Daarom verdubbelen we onze garantie tijdelijk van 10 naar 20 jaar voor bestellingen in pvc en aluminium, ook dat is onze Belisol Belofte.

40 jaar expertise

20 jaar garantie is ons bewijs dat passie voor het vak, passie voor kwaliteit en passie voor de klant renderen. Deze krachttoer is enkel mogelijk omdat we 100% geloven in onze producten en service én overtuigd zijn van de kwaliteit die we leveren. Op 40 jaar tijd is er heel wat veranderd. Vroeger was er alleen enkel glas en nu is er hoogrendementsglas, decoratief glas, veiligheidsglas … Bij Belisol volgen we die innovaties op de voet om ervoor te zorgen dat jij steeds kunt genieten van het beste materiaal.

Controle van a tot z

We begeleiden onze klanten tijdens het volledige traject dat begint bij de persoonlijke voorkeur. Hou je meer van pvc of heb je liever aluminium? Daarnaast geven we op basis van de ligging van je woning advies over de technische vereisten. Ligt je woning aan een industriegebied? Of op het platteland? Onze adviseurs weten precies welke ramen en deuren het best bij jouw woning passen.

Eens je je keuze gemaakt hebt, volgen wij het productieproces van je ramen en deuren nauwgezet op om kwaliteit te garanderen. Ramen en deuren met hoge isolatiewaarden komen enkel tot hun recht als ze perfect geplaatst worden. Voor dat precisiewerk zorgen onze Belisol-vakmannen.

Innovatie en optimalisatie

We verbeteren en innoveren voortdurend om je te kunnen verzekeren van de allerbeste producten, aangepast aan jouw noden en wensen. Onze groei en ontwikkeling zorgt ervoor dat iedere stap in het productieproces steeds geoptimaliseerd wordt. De sterke isolatiewaarden, het aanbod aan kleuren, de afwerkingsmogelijkheden, het veiligheidsbeslag … tonen onze knowhow en neus voor innovatie. Belisol gaat enkel voor het beste.

Wil je zorgeloos genieten van nieuwe ramen en deuren met een garantie van 20 jaar? Maak snel een afspraak met je Belisol adviseur.

Tijdelijke uitbreiding van de Belisol garantie van 10 naar 20 jaar

Deze verlengde productgarantie is enkel geldig op Belisol ramen en deuren in pvc en aluminium. Dit document is een tijdelijke aanvulling op de algemene garantievoorwaarden die terug te vinden zijn op onze garantiepagina.

Stabiliteit

  • Stevigheid van profielen en hun constructie: 20 jaar ipv 10 jaar

Kwaliteit

  • Waterdichtheid van de ramen en deuren binnen de huidige normen*: 20 jaar ipv 10 jaar
  • Winddichtheid van de ramen en deuren binnen de huidige normen*: 20 jaar ipv 10 jaar
  • Luchtdichtheid van de ramen en deuren binnen de huidige normen*: 20 jaar ipv 10 jaar
  • Loskomen van dichtingen: 15 jaar ipv 10 jaar

Beglazing

  • Zichtbare gebreken aan het glas en de condensatie tussen de glasbladen*: 15 jaar ipv 10 jaar

* Tolerantienormen van het WTCB dienen als referentiekader.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen