Expertise en gezelligheid gaan hand in hand in nieuwe Belisol-showroom in Paal

Nood aan nieuwe ramen en deuren? Dan kan je in intussen meer dan 40 Belisol-showrooms in België terecht. Lokale experts tonen er de brede waaier aan buitenschrijnwerkmogelijkheden, mét passie en kennis van zaken. De jongste telg van de Belisol-familie vinden we terug in Paal. Zaakvoerders Ivan Dilissen en Jan Martens ontvangen er sinds 22 januari 2018 klanten in een gezellig kader. “Het is bovenal een inspirerende plek waar we samen met klanten dromen realiseren.”

Nummer 266 op de Paalsesteenweg is sinds 22 januari the place to be in Paal en omstreken als je op zoek bent naar nieuwe ramen of deuren. “Door onze ligging op circa 200 meter van afrit Paal Beringen van de E313 zijn we uiterst vlot bereikbaar”, steekt zaakvoerder Jan Martens van wal. “Bezoekers kunnen een bezoek aan onze showroom koppelen aan een tripje richting be-MINE, de hernieuwde mijnsite van Beringen met tal van ontspanningsmogelijkheden. Of ze sluiten hun zoektocht naar nieuwe ramen en deuren op een zomerse dag af met een verkwikkende plons in de Paalse Plas op zo’n 4 kilometer afstand van de showroom.” De toonzaal is van maandag tot en met vrijdag open van 10 uur tot 18 uur, op zaterdag van 10 uur tot 17 uur en op zondag en na openingsuren op afspraak. “Zeggen dat onze adviseurs altijd klaar staan voor de klant, is bij Belisol geen loze belofte. Onze showroom is immers 7 op 7 geopend”, stelt Jan.

Vakkennis

Het Belisol-team in Paal staat garant voor expertise. Voor ze de showroom in Paal onder hun hoede namen, vergaarden de zaakvoerders Jan Martens en Ivan Dilissen samen 15 jaar Belisol-ervaring. “Ikzelf als commercieel adviseur, mijn vennoot Ivan als technisch verantwoordelijke”, legt Jan uit. Nu sturen beide heren een zeskoppig team aan. “Roel Lenaers neemt de administratie voor zijn rekening, Mark Vandebrouck is adviseur van dienst, en onze arbeiders Yves Claes, Jo Drijkoningen, Timothy Engelen en Patrick Karremans verblijden de klanten met een feilloze plaatsing.”

Persoonlijke aanpak

Een huiselijk gevoel creëren tijdens een bezoek aan de showroom in Paal, dat is de doelstelling van Jan en zijn equipe. “Vooraan in de showroom staan de meest courante producten in pvc, aluminium en hout tentoongesteld. Achteraan bevinden zich twee kantoren en een gezellige ontvangstruimte.” Een toonzaal heeft volgens Jan nog altijd een streepje voor op bouwbeurzen of het online gebeuren. “De persoonlijke aanpak van onze adviseurs die tijd vrijmaken voor de klant, dat is onze grootste troef. Op een beurs valt dergelijke persoonlijke babbel vaak in het water door de drukte. Websites vormen een belangrijke bron van inspiratie, maar missen dan weer het face-to-face-aspect.”

Op dezelfde golflengte

Wat kan je verwachten van een bezoek aan de showroom in Paal? “Na een eerste kennismaking stellen we enkele gerichte vragen om de wensen van de klant te bepalen”, vertelt Jan. “Vervolgens selecteren we de geschikte producten voor het project in kwestie. Op basis van dat gesprek en een opmeting aan huis in het geval van renovatie, werken we een voorstel op maat uit. Die offerte doorlopen we samen met de klant tijdens een tweede gesprek in de showroom, om onszelf ervan te verzekeren dat we op dezelfde golflengte zitten en om de klant de ideale basis te bieden voor een eventuele eindbeslissing”, besluit Jan.

Op zoek naar nieuwe ramen of deuren? Jan en zijn ploeg ontvangen je met open armen in de nieuwe showroom in Paal voor een persoonlijk gesprek. Maak je graag een afspraak? Dat kan via mail (paal@belisol.be) of telefonisch (011/96.66.25).

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons jou inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen