Met extra focus op klant haalt Belisol topmanager Yannick Bouts binnen

Sinds augustus staat Yannick Bouts aan het roer van de Belisol showrooms in Hasselt en Luik. De topmanager kiest zo voor een nieuwe wending in zijn carrière en doet dat vol overtuiging. “Dit is geen korte termijnproject. Optimalisatie van de departementen, medewerkerswelzijn en structureel ondernemen staan bovenaan het prioriteitenlijstje”, is Yannick vastberaden.

Yannick Bouts kan teren op een flinke kruiwagen aan managementervaring. Passages bij hotelketens zoals Marriott, Holiday Inn en Crowne Plaza, ervaring in de privésector bij Stars of Flanders (waaronder Auberge du Pêcheur, Hotel Serwir, Gosset Hotel, Charl’s en Dîner Privé) en een rol als drijvende kracht achter het prestigieuze luxeproject Tafelrond - The Fourth zijn maar enkele voorbeelden van de bezige en ervaren bij die Yannick is.


Uitdaging

Met de overstap naar de Belisol-familie kiest Yannick voor een flinke carrièrewending. “Ik heb een goed contact met Belisol-oprichter Eugène Alen en hij overtuigde mij om de uitdaging aan te gaan”, vertelt Yannick. “De richting die Belisol kiest en de visie die het bedrijf uitdraagt, passen helemaal bij mezelf. Ik ben nu vers aan de slag als zaakvoerder van de showrooms in Hasselt en Luik en na één maand zie ik al resultaten .”


Optimalisatie

De kersverse zaakvoerder heeft een duidelijk beeld van waar hij naartoe wil. Yannick: “Het belangrijkste is dat we alle departementen optimaliseren en daarnaast ook structureel ondernemen, zoals bijvoorbeeld het opstarten van een cloud. Dit allemaal met een constante focus op klantentevredenheid. In een eerste fase heb ik dan ook de volledige structuur van beide franchises aangepakt, om de opvolging van dossiers te vergemakkelijken. In de eerste stappen die ik neem, voel ik al meteen vergelijkingen met de horeca. Ik kon in de verste verte niet zo goed koken als mijn sterrenchef, maar ik moest wel zorgen dat de boel goed draaide.”


Positive vibe

En de resultaten zijn meteen zichtbaar. “Het is verbazend om te zien hoeveel tijd we kunnen winnen”, vertelt Yannick. “Zo’n snel succes had ik niet verwacht. We zullen nu ook focussen op versterking van ons team. Een logische stap, want we willen zowel in Hasselt als in Luik groeien. We willen als team laten zien wie we zijn en wat we kunnen. Dat zal niet van vandaag op morgen gebeuren, maar de veranderingen en de nieuwe manier van werken zullen zich stelselmatig doorzetten. Dat vraagt aanpassingsvermogen van iedereen, maar het team staat ervoor open. Zo creëer je een positieve vibe doorheen heel het bedrijf en pas dan kan je mooie dingen verwezenlijken.”


Vacatures

De komst en de hands-on-mentaliteit van Yannick leidde meteen tot vacatures. “Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar monteurs, administratieve medewerkers en verkopers. Nieuwe verkopers krijgen van ons een opleiding op maat zodat ook geïnteresseerden zonder ervaring in onze sector dankzij hun verkooptalent kunnen groeien”, besluit Yannick.

Op zoek naar nieuwe ramen of deuren? Yannick en zijn ploeg staan je met raad en daad bij in de showroom in Hasselt en Luik. Maak je graag een afspraak? Dat kan via mail (info.hasselt@belisol.com en liege@belisol.be) of telefonisch (Hasselt: 011/21.21.36 en Luik: 04/344.44.93).

Ben jij onze nieuwe topverkoper, monteur of administratief medewerker. Stuur je CV naar info.hasselt@belisol.com of contacteer ons telefonisch 011/21.21.36

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons jou inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen