Nieuwe zaakvoersters voor showrooms in Roeselare en Kortrijk

Er waait een nieuwe Belisol-wind in West-Vlaanderen want sinds de voorbije zomer kregen de showrooms in Roeselare, Ieper en Kortrijk nieuwe zaakvoersters. Nathalie Vanderstraeten (Ieper en Roeselare) en Veerle Merchiers (Kortrijk) stapten met volle overtuiging in het avontuur en zien de persoonlijke en klantgerichte aanpak als de grote kracht van hun franchise.

Doorgegroeid

Voor Nathalie is de Belisol-famillie allesbehalve een onbekende. De naar West-Vlaanderen uitgeweken Limburgse is binnen Belisol doorgegroeid naar een functie als zaakvoerster van de franchises in Ieper en Roeselare. “Ik ben er met andere woorden ingerold”, aldus Nathalie. “Ik ken het product en de liefde voor het merk heeft me overtuigd om zelf een franchise uit te baten en aan te sturen. In juni ging ik aan de slag en alles verloopt vlot. Ik ben nogal hands-on en dat is een meerwaarde binnen Belisol.”Als zaakvoerster probeert Nathalie zoveel mogelijk zelf in persoonlijk contact te staan met de klanten. “Vandaag de dag zijn klanten erg kritisch en dat is ook terecht. Door persoonlijk contact te stimuleren, kunnen we het best op die kritische vragen inspelen. Klanten kunnen via verschillende kanalen bij ons terecht. Via een bezoek aan de toonzaal, mond aan mond-reclame, de website,… Vervolgens sturen wij altijd aan op een persoonlijk gesprek. En offertes sturen we nooit via mail, dat is een bewuste keuze. Ook de verdere opvolging is heel persoonlijk. Zo gaan onze technische opmeters ter plekke om de site te inspecteren en alles goed na te meten. Er komt dus heel wat bij kijken.”

Persoonlijk verhaal

Enkele weken na Nathalie begon ook Veerle aan haar avontuur als zaakvoerster. “Officieel ben ik 20 augustus gestart. Ik werkte als salesmanager bij een ander bedrijf en werd getipt over een opportuniteit bij Belisol in Kortrijk”, doet Veerle haar verhaal. “Dat heeft mij aan het denken gezet en zo ging de bal aan het rollen. Maar het was wel een idee dat al langer in mijn hoofde speelde. Als ik iets anders zou doen, dan zou het zeker een eigen bedrijf zijn. Ik heb ooit als zelfstandige gewerkt en dat is altijd blijven kriebelen.”Over de keuze voor Belisol moest Veerle niet lang nadenken. “Ik ben vertrouwd met het artikel en vooral het uitgebreide gamma zie ik als een grote troef. Voor iedereen die bij ons in Kortrijk, en in alle andere franchises, over de vloer komt, kunnen wij de ideale oplossing creëren. Daarnaast is voor mij vooral het persoonlijke verhaal achter ieder dossier heel interessant. Het persoonlijke contact met de klant, waar wij heel hard op focussen, geeft ons de mogelijkheid om nog beter maatwerk te leveren. Door face-to-face af te spreken krijg je een veel beter inzicht in de specifieke noden en behoeften van de klant”, besluit Veerle.

Op zoek naar nieuwe ramen of deuren? Nathalie, Veerle en hun ploegen staan jou met raad en daad bij in de showroom in Roeselare en Kortrijk. Maak je graag een afspraak? Dat kan via mail (roeselare@belisol.com en kortrijk@belisol.be) of telefonisch (Roeselare: 051/20 66 60 en Kortrijk: 056/51.11.40).

Belisol magazine

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons jou inspireren

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 40 showrooms met lokale experts in heel België.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen