Ramen en deuren zonder zorgen

.

Bij Belisol maken en plaatsen we ramen en deuren, geen achterpoortjes. We laten geen openingen voor excuses of verrassingen. Dezelfde zin voor perfectie die we toepassen op een werf, passen we toe op onze relatie met u.

Onze producten vertegenwoordigen een belangrijke investering in een gezinsbudget, en we vinden dat daar van onze kant ook een lange- termijnengagement tegenover moet staan: de Belisol Belofte.

1. Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget.

Bij Belisol maken we kwaliteitsramen en deuren in pvc, aluminium en hout. We garanderen u maatwerk dat wordt gecreëerd volgens de laatste normen op het gebied van isolatie en met een look die elk type huis opwaardeert. Met de juiste keuze van profiel en glas bespaart u flink op uw energiefactuur. Dat beloven we u. Een Belisol-adviseur begeleidt u vakkundig in uw keuze en geeft u helder en gefundeerd advies.

2. Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel.

Een vakman meet alles op bij u thuis en overloopt alle technische details van het project, inclusief precieze timings, werkmethoden en het te verwachten resultaat. Van bij de aanvang van uw project zijn dus alle verrassingen uitgesloten . De gemaakte afspraken over timings beschouwen we als een engagement waarvan niet wordt afgeweken.

3. We plaatsen vakkundig en werken af met liefde.

Ramen en deuren van Belisol worden enkel geïnstalleerd door vakmensen die we zelf geselecteerd en geregistreerd hebben. Dat is de beste garantie voor een perfect uitgevoerde job, volgens onze hoge normen. Onze plaatsers worden voortdurend geëvalueerd en zo nodig bijgestuurd, want het gaat niet enkel om vakmanschap, maar ook om respectvol gedrag en liefde voor het vak . Proper werk en opruimen bij de oplevering is daar maar één voorbeeld van.

4. Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen.

Bij de oplevering volgt er altijd een strikte kwaliteitscontrole. Stellen we toch nog een probleem vast – een menselijke of technische fout - dan kan u rotsvast rekenen op een snelle oplossing, en blijven we steeds beschikbaar voor al uw vragen. En omdat we zeker zijn van de kwaliteit van onze ramen en deuren én van onze plaatsing, krijgt u er nog eens 10 jaar garantie bovenop.

Onze ramen hebben 3 kanten. Een binnenkant, een buitenkant en een zorgeloze kant.

- Eugène Alen, oprichter Belisol
  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen