Belisol Halloweenactie

  • Haal je Halloween stickers in een showroom,
  • upload een leuke foto van je ramen,
  • maak kans op een weekend Efteling!

Krijg gratis Halloween raamstickers en win een weekend Efteling.

Hoe krijg ik de raamstickers?

Ben je al Belisol klant? Ga dan langs in jouw showroom en vraag naar jouw exemplaar van de griezelige Belisol Halloween stickers? Opgelet: de voorraad in de showrooms is beperkt, wacht dus niet te lang.

Ben je nog geen Belisol klant maar ben je wel op zoek naar nieuwe ramen en deuren? Ga langs bij onze Belisol showroom of maak meteen online een afspraak. Bij elke offerte voor nieuwe ramen en deuren krijg je in de showroom een set Belisol Halloween stickers.

Gratis met het hele gezin naar de Efteling?

Kleef de stickers op je ramen of (glazen) deuren. Plak ze bij voorkeur langs de straatkant, zo kunnen ook je buren en voorbijgangers mee griezelen. De stickers zijn elektrostatisch, dus je kan ze makkelijk verplaatsen en ze laten geen strepen of vlekken na op je ramen.

Maak een griezelige Halloween foto van je ramen en deuren en upload hem op onze website. Misschien spelen jijzelf of je kinderen wel een hoofdrol in je foto?

Op maandag 7 november publiceren we alle griezelige foto's op onze Facebook pagina en maakt de jury bekend wie de leukste foto instuurde en met de Efteling-cadeaubon* naar huis gaat.

*Efteling Cadeaukaart ter waarde van 750 euro

Voeg je foto toe

Zijn je ramen klaar voor Halloween? Vul hieronder je gegevens in en upload je foto.

Door deelname aanvaard je de algemene voorwaarden.