Profielen

Uw woning is uniek, net zoals u. Daarom ontwikkelde Belisol een breed aanbod. U hebt de keuze uit meerdere varianten van profielen voor uw pvc ramen. Met verschillende isolerende prestaties. En omdat het oog ook wat wil, kan u bij ons terecht voor een waaier aan stijlen en kleuren.

Voor de profielen van uw pvc ramen biedt Belisol u acht keuzes:

Unix

Uniek in eenvoud.

Een tijdloze look en talloze afwerkingsmogelijkheden maken van Unix 70 hét budgetvriendelijke kwaliteitsprofiel bij uitstek. Zowel dubbele, superisolerende als veiligheidsbeglazing is ervoor geschikt. De binnen- en buitenzijde van het profiel kan bekleed worden met een hoogwaardige folie in houtnerf- of sabléstructuur. Een elegante uitstraling is gegarandeerd.

Futura Luna

Eigentijdse, sobere look met een huiselijk karakter.

De hoekige vorm met licht afgeschuinde kanten geeft het Futura 70 Luna-gamma een eigentijdse, sobere look met een huiselijk karakter. Het Luna-profiel situeert zich op esthetisch vlak tussen het strakke Pure-profiel en het landelijke Prestige. De gulden middenweg voor eigentijdse woningbouwers met tijdloze smaak.

Futura Prestige

Landelijke elegantie in elk detail.

Om pvc-ramen de warme uitstraling van hout te geven, ontwikkelde Belisol het exclusieve Futura 70 Prestige-profiel. Deze ramen stralen landelijke elegantie uit in elk detail. Afgewerkt met bijpassende moulures lenen de Prestige-profielen zich perfect tot inwerking in smaakvolle exterieurs. Zo stelt u er zowel prachtige retroramen als modern-klassieke looks mee samen.


Futura Pure

Fascinerende look van aluminium.

Met Futura 70 Pure gaat u voor pvc met een aluminiumlook: strak, vlak, slank. Van op een afstand is het verschil nauwelijks merkbaar. Zowel binnen als buiten valt Futura Pure op als eigentijdse eyecatcher. Gecombineerd met scherpe isolatiewaarden leent dit kunststofraam zich uitstekend tot hedendaagse architectuur of een update van uw bestaande woning.

Classix Luna

Uitstekend isoleren, onbegrensd combineren.

De hoekige vorm met licht afgeschuinde kanten geeft het Classix 80 Luna-gamma een eigentijdse, sobere look met een huiselijk karakter. Het Luna-profiel situeert zich op esthetisch vlak tussen het strakke Pure-profiel en het landelijke Prestige. De gulden middenweg voor eigentijdse woningbouwers met tijdloze smaak.

Classix Prestige

Het enige steellook PVC profiel op de markt.

Belisol Classix 80 Prestige is een exclusief design van Belisol dat het uitzicht van stalen ramen benadert. Het vernieuwende voorkomen past zich naadloos aan aan de noden van de woning, door een ruime keuze aan kleurencombinaties en afwerkingen. De originele geometrie geeft de woning een exclusief karakter, waarmee een krachtig statement wordt gemaakt.

Classix Pure

Een stijlvolle optie die als moderne aluminium look-a-like fungeert.

De pvc ramen van het Pure-gamma zijn recht, strak en slank. Zowel binnen als buiten vallen ze op door hun eigentijdse look. Gecombineerd met een goede isolatie en een uitgebreide keuze in kleuren, leent dit strakke kunststof raam zich uitstekend voor hedendaagse architectuur of om uw bestaande woning een meer moderne look te geven.

Tendance

Luxe uitstraling van aluminium & comfortabele isolatie van pvc.

De gedurfde Tendance-reeks combineert het beste van twee werelden: de luxueuze uitstraling van aluminium aan de buitenzijde en het comfortabele warmte-gevoel van kunststof binnen.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen