Railsystemen voor jouw schuifdeuren

Verkies je bij je Belisol schuifdeuren één raam dat openschuift, of wil je liever twee ramen kunnen openen? Belisol biedt je deze drie mogelijke railsystemen:

Monorail

Het monorail schuifraam van Belisol combineert een vaste beglazing met een bewegende vleugel. Dit railsysteem geeft je schuifraam eerder een minimalistische, strakke look door de grote glaspartij in het vaste gedeelte van het raam.

Monorail

Duorail

Een duorail laat toe één of beide vleugels van de schuifdeur te bewegen. Het resultaat is een symmetrisch geheel, te danken aan de twee identieke vleugels en gelijke glaspartijen.

Trirail

Heb je een Belisol schuifdeur met heel brede raampartijen? Dan is een trirailsysteem de meest logische keuze. Je kan namelijk een extra schuivende vleugel toevoegen door de derde rail. Die extra vleugel schuif je over de eerste vleugel om twee derde van het raamoppervlak te openen.


Een Belisol-adviseur begeleidt je graag in je keuze tussen de railsystemen. Maak een afspraak via het contactformulier of spring even binnen in een toonzaal bij je in de buurt.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen