Gaat u renoveren? Belisol is specialist in ramen en deuren!

Nieuwe achterdeur

Bij Belisol vinden wij dat een achterdeur tientallen jaren mee moet gaan. Dit is ook de reden waarom Belisol niet bezuinigd op de kwaliteit en zeer streng is tijdens de productie en montage van uw deur. Onze deuren zijn beschikbaar in drie soorten materialen; PVC, aluminium en hout. Graag lichten wij een materiaal soort voor u uit.

Kenmerken aluminium deuren:

  • Isolatie: Onze aluminium profielen bestaan uit kamers die elk thermisch onderbroken zijn. De stilstaande lucht in het holle profiel fungeert als thermische isolator. Daardoor is er geen condensatie of warmte geleiding meer. Het gevolg hier van is dat de deur de warmte binnen houd en de koude buiten.
  • Veiligheid: Elke aluminium deur beschikt over een driepuntshaakslot, met 2 haken en 1 pin in de stalen sluitbakken. Hierdoor kan een inbreker de deur niet uit de scharnieren tillen. Verder zijn de deurprofielen verstevigd met hoekverbindingen.
  • Stijl: Onze aluminium deuren zijn in twee soorten beschikbaar; geanodiseerd (structuur) en gemoffeld (glad). U vind bij Belisol ongetwijfeld uw lievelingsstijl. We maken uw aluminium deur dan ook volledig op maat. Van de profielen en glassoorten tot de klinken, u ontwerpt zelf uw droomdeur.
  • Onderhoud: Bij Belisol weten wij dat u tijd kostbaar is en wij willen niet dat u, uw kostbare tijd moet spenderen aan het onderhoud van uw deur. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat onze aluminium deuren niet afgestoft of herschilderd moeten worden. Het enige wat u moet doen is de deur een paar keer per jaar reinigen met lauw water en een zacht pH-neutraal schoonmaakmiddel.

Waar kun je ons vinden?
Wij zijn gevestigd op de Rijksweg 503 3630 Maasmechelen. Maak een afspraak via onze website of loop gerust eens binnen. Indien u graag een afspraak aan huis wilt is dit ook geen probleem, onze collega’s komen graag bij u langs.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Genkersteenweg 368
3500 Hasselt

Openingsuren

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Op afspraak