Veiligheid van Belisol schuifdeuren

Wanneer je Belisol schuifdeuren aanschaft, mag je er zeker van zijn dat we geen moeite gespaard hebben om in je veiligheid te voorzien.

Voorzieningen tegen inbraak

Onze schuifdeuren worden uitgerust met enkele snufjes die het inbrekers onmogelijk maken om binnen te dringen.

Een grote schuifdeur achteraan het huis lijkt voor een inbreker misschien een makkelijk te overbruggen hindernis. Niets is minder waar. Al onze schuiframen zijn voorzien van uithefbeveiligingen. Het is bijgevolg onmogelijk om de ramen uit de rails te heffen.

Ook de glaslatten die de beglazing vastzetten, verhinderen ongewenste bezoekers binnen te komen. Ze zijn steevast aan de binnenzijde van het raam bevestigd, zodat een eventuele inbreker er niet aan kan.

Heb je een schuifraam met veiligheidsbeglazing, dan maak je het een inbreker nog moeilijker. Wanneer hij zou proberen om het glas stuk te slaan, spat het niet uiteen. Het is namelijk gelaagd en voorzien van een sterke, taaie folie waardoor het erg tijdrovend is binnen te breken (en de inbreker al vlug opgeeft).Wanneer je Belisol schuifdeuren aanschaft, mag je er zeker van zijn dat we geen moeite gespaard hebben om in je veiligheid te voorzien.

Brandveiligheid

Belisol schuifdeuren beschermen je zo goed mogelijk tegen brand. Je pvc-, aluminium of houten schuifdeuren hebben steeds een hoge brandveiligheid.

Pvc zal de brand niet bevorderen of verspreiden. Het is zelfdovend en moeilijk ontvlambaar materiaal. Je aluminium schuifdeuren zullen bij brand geen schadelijke stoffen en gassen vrijgeven.

Zelfs als je houten schuifdeuren van Belisol hebt, mag je gerust zijn. Het hout dat we gebruiken is brandvertragend door de verkoling en heeft een lage warmtegeleiding.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen