Ramen en deuren in België? Vertrouw op Belisol

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Vertrouw op Belisol voor uw nieuwe ramen en deuren in België

In uw woning in België zijn ramen en deuren een cruciaal onderdeel. Ze zorgen voor de persoonlijke uitstraling van uw huis. Belisol helpt hieraan mee. Als Belgisch familiebedrijf hebben we een jarenlange expertise opgebouwd. We stellen ons uitgebreid aanbod voor u tentoon in meer dan 80 showrooms in België, Nederland en Frankrijk. Bezoek één van onze showrooms en kies ramen en deuren die passen bij uw woning, smaak en budget.
plaatsing ramen belisol

Ramen en deuren in België op maat van uw woning

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van strak of rustiek tot eenvoudig of klassiek. Geen inspiratie? Dan kan u gebruik maken van de online raamsimulator op onze website. Zoek de gevel die het meeste lijkt op die van u en begin te experimenteren met verschillende types raamkleuren en -materialen. Zo ontdekt u onmiddellijk wat u mooi vindt én of het past bij uw woning. Benieuwd wat het prijskaartje is van die nieuwe set ramen en deuren in België? De precieze kostprijs is afhankelijk van tal van factoren. De budgetindicator geeft u alvast een goede eerste indicatie van het kostenplaatje.
aluminium raam living

Drie materialen voor uw ramen en deuren

Ramen en deuren zijn in uw huis een absolute noodzaak, maar dat betekent niet dat ze alledaags moeten zijn! Belisol maakt ze daarom uit pvc, hout of aluminium. Kies daarnaast uit een breed kleurenpalet en diverse afwerkingsopties, en de mogelijkheden zijn werkelijk oneindig.

Pvc

  • Pvc biedt optimale thermische isolatie en geluidswering, en het is een zeer licht materiaal.
  • Het is bovendien heel onderhoudsvriendelijk. U moet het nooit vernissen of verven én doordat het materiaal amper elektrostatisch is, trekt het weinig stof aan.
  • U voegt een persoonlijke toets toe aan uw woning dankzij de talloze stijlmogelijkheden van de profielen.

Aluminium

  • Met aluminium kiest u voor een uitzonderlijk sterk materiaal. Door die stevigheid hoeft u zich nooit zorgen te maken over scheuren in de profielen en is het perfect voor grote raampartijen.
  • Het materiaal is bovendien bestand tegen temperatuurwisselingen en alle types weersomstandigheden.
  • Inbrekers maken geen schijn van kans met dank aan meerpuntsluitingen en inbraakwerende sluitnokken.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes eindeloos: glanzend of mat, korrelig of effen?

Hout

  • U kunt met hout een warme en unieke stijl creëren die bovendien met de jaren mooier wordt. En als u de kleur beu bent, schildert u het materiaal gewoon opnieuw!
  • Kiest u voor duurzaam hout, dan maakt u een ecologisch weloverwogen keuze. De spuittechnieken om het hout te kleuren zijn milieuvriendelijk en het is een hernieuwbaar materiaal.
  • Voor houten ramen en deuren is zelfs brandveiligheid geen probleem. Door de lage warmtegeleiding en de verkoling is het hout brandvertragend.
ramen pvc grijs
We gaan bij Belisol voor ramen en deuren op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in België volledig af te stemmen op uw wensen. U kunt vertrouwen op onze persoonlijke service en ons professioneel advies. Maak een afspraak online of bezoek één van onze showrooms.