Uw nieuwe ramen en deuren in Limburg vindt u bij Belisol

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Reken op de expertise van Belisol voor uw ramen en deuren in Limburg

Ramen en deuren zijn een belangrijk onderdeel van uw woning in Limburg. Ze weerspiegelen uw eigen stijl en geven uw huis de uitstraling die het verdient. Belisol helpt hieraan mee. Als Belgisch familiebedrijf hebben we een jarenlange expertise opgebouwd. U vindt ons aanbod terug in meer dan 80 showrooms in België, Nederland en Frankrijk. Bezoek één van onze showrooms en kies ramen en deuren die passen bij uw woning, smaak en budget.
plaatsing ramen belisol

Inspiratie voor nieuwe ramen en deuren vindt u bij Belisol

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van modern of rustiek tot klassiek of eenvoudig. Geen inspiratie? Ga dan eens te rade bij onze online raamsimulator. Selecteer de gevel die het dichtst bij die van u aanleunt en experimenteer met diverse raamkleuren en -materialen. Zo ontdekt u direct wat u mooi vindt én of het past bij uw woning. Benieuwd welk prijskaartje vasthangt aan die nieuwe set ramen en deuren in Limburg? Een precieze prijs is moeilijk mee te geven, want die wordt beïnvloed door tal van factoren. Dankzij de budgetindicator kan u alvast inschatten wat het geheel kost.
ramen hout

Drie materialen voor uw ramen en deuren

Dat ramen en deuren een absolute noodzaak zijn in uw huis, betekent niet dat ze saai moeten zijn! Belisol maakt ze daarom uit pvc, hout of aluminium. Daarnaast kiest u uit een breed kleurenpalet en diverse afwerkingsopties. De mogelijkheden zijn oneindig!

Pvc

  • Hoewel pvc een zeer licht materiaal is, biedt het wel optimale thermische isolatie en geluidswering.
  • Wist u dat u het erg makkelijk onderhoudt? Het materiaal trekt weinig stof aan omdat het amper elektrostatisch is, en u moet het nooit schilderen of lakken.
  • Door de talloze stijlmogelijkheden van de profielen geeft u een persoonlijke toets aan uw huis.

Aluminium

  • Aluminium is een uitzonderlijk sterk materiaal. U hoeft zich door die stevigheid nooit zorgen te maken over scheuren in de profielen en bovendien is het perfect voor grote raamoppervlakken.
  • Het is bovendien bestand tegen de typisch Belgische weersomstandigheden en temperatuurwisselingen.
  • Inbrekers maken geen schijn van kans dankzij inbraakwerende sluitnokken en meerpuntsluitingen.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes oneindig: mat of glanzend, korrelig of effen?

Hout

  • U kunt met hout een warme en originele stijl creëren die bovendien met de jaren mooier wordt. En als u de kleur beu bent, schildert u gewoon opnieuw!
  • U maakt een ecologisch verantwoorde keuze met duurzaam hout. Het materiaal is van nature hernieuwbaar en de spuittechnieken om het hout te kleuren zijn milieuvriendelijk.
  • Houten ramen en deuren scoren zelfs sterk op brandveiligheid. Het hout werkt brandvertragend door de lage warmtegeleiding en de verkoling.
raam aluminium zwart
Bij Belisol willen we ramen en deuren maken op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in Limburg volledig af te stemmen op uw wensen. Vertrouw op onze persoonlijke service en professioneel advies. Bezoek één van onze showrooms of maak een afspraak online.