De beste kwaliteit met Belisol ramen en deuren in Oost-Vlaanderen

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Vertrouw op Belisol voor uw nieuwe ramen en deuren in Oost-Vlaanderen

Ramen en deuren zijn een fundamenteel onderdeel van uw woning in Oost-Vlaanderen. Ze zorgen ervoor dat uw huis de uitstraling krijgt die het verdient. Hierbij wil Belisol u graag helpen. We kunnen rekenen op een jarenlange expertise als Belgisch familiebedrijf. Ons aanbod vindt u terug in meer dan 80 showrooms in België, Nederland en Frankrijk. Kies ramen en deuren die passen bij uw smaak, woning en budget en bezoek één van onze showrooms.
plaatsing ramen belisol

Ramen en deuren in Oost-Vlaanderen op maat van uw woning

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van klassiek of eenvoudig tot strak of landelijk. Weet u niet waar te beginnen? Op onze website vindt u een online raamsimulator. Selecteer de gevel die het dichtst bij die van u aanleunt en experimenteer met verschillende raamkleuren en -materialen. Zo komt u direct te weten wat u mooi vindt én of het past bij de rest van de woning. Wil u graag weten welk prijskaartje vasthangt aan die set nieuwe ramen en deuren in Oost-Vlaanderen? De precieze prijs hangt af van tal van factoren. Dankzij de budgetindicator krijgt u alvast een eerste indicatie van het kostenplaatje.
aluminium raam living

De materialen voor uw ramen en deuren in Oost-Vlaanderen

Ramen en deuren zijn een absolute noodzaak in uw huis, maar dat betekent niet dat ze alledaags moeten zijn! U vindt ze bij Belisol in drie diverse materialen: pvc, hout en aluminium. De combinatie met een uitgebreid kleurenpalet en diverse afwerkingsopties zorgt voor oneindig veel mogelijkheden.

Pvc

  • Pvc biedt maximale thermische isolatie en geluidswering, en het is een zeer licht materiaal.
  • Wist u dat het erg gemakkelijk te onderhouden is? Het materiaal trekt weinig stof aan omdat het amper elektrostatisch is, en u moet het nooit lakken of schilderen.
  • U voegt een persoonlijke toets toe aan uw woning dankzij de ontelbare stijlmogelijkheden van de profielen.

Aluminium

  • Met aluminium bent u zeker van een buitengewoon sterk materiaal. U hoeft zich door die stevigheid nooit zorgen te maken over scheuren in de profielen en is het perfect voor grote raamoppervlakken.
  • Het is bovendien bestand tegen de typisch Belgische temperatuurschommelingen en weersomstandigheden.
  • Inbrekers maken geen schijn van kans dankzij inbraakwerende sluitnokken en meerpuntsluitingen.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes oneindig: glad of korrelig, glanzend of mat?

Hout

  • U creëert met hout huiselijke stijlen die helemaal origineel zijn en bovendien met de jaren mooier worden. En als u de kleur beu bent, kunt u gewoon herschilderen!
  • Op zoek naar een ecologisch verantwoord materiaal? Kies dan voor duurzaam hout. De spuittechnieken om het hout te kleuren zijn milieuvriendelijk en het materiaal is van nature hernieuwbaar.
  • Zelfs over de brandveiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken. De lage verkoling en warmtegeleiding maken het hout brandvertragend.
voordeur hout
We willen bij Belisol ramen en deuren maken op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in Oost-Vlaanderen volledig af te stemmen op uw wensen. U kunt vertrouwen op onze persoonlijke service en ons professioneel advies. Maak online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms.