Koop uw ramen en deuren in Vlaams-Brabant bij Belisol

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Ramen en deuren zonder zorgen? Vertrouw op Belisol

Ramen en deuren maken een cruciaal onderdeel uit van uw woning in Vlaams-Brabant. Ze geven uw huis de uitstraling die het verdient. Bij Belisol helpen we u daarmee. Als Belgisch familiebedrijf kunnen we rekenen op een jarenlange expertise. We stellen ons breed aanbod voor u tentoon in meer dan 80 showrooms in België, Nederland en Frankrijk. Breng een bezoek aan één van onze showrooms en kies ramen en deuren die passen bij uw smaak, woning en budget.
ramen terras belisol

Inspiratie voor nieuwe ramen en deuren vindt u bij Belisol

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van strak of rustiek tot eenvoudig of klassiek. Weet u niet waar te beginnen? Onze online raamsimulator helpt u uit de nood. Kies de gevel die het meeste lijkt op die van u en probeer diverse soorten raamkleuren en -materialen uit. Zo weet u onmiddellijk wat u mooi vindt én of het past bij de rest van uw woning. Wil u graag weten welk prijskaartje vasthangt aan die set nieuwe ramen en deuren in Vlaams-Brabant? Een precieze kostprijs is moeilijk mee te geven, want die wordt beïnvloed door tal van factoren. Om u toch een eerste indicatie van het kostenplaatje te geven, ontwikkelden we een budgetindicator.
raam pvc closeup

De materialen voor uw ramen en deuren in Vlaams-Brabant

Dat ramen en deuren een absolute noodzaak zijn in uw huis, betekent niet dat ze alledaags moeten zijn! Belisol maakt ze daarom uit pvc, hout of aluminium. Daarnaast kiest u uit een breed kleurenpalet en diverse afwerkingsopties. De mogelijkheden zijn oneindig!

Pvc

  • Pvc is een zeer licht materiaal en biedt optimale thermische isolatie en geluidswering.
  • Wist u dat het zeer gemakkelijk te onderhouden is? Het materiaal trekt weinig stof aan omdat het amper elektrostatisch is, en u moet het nooit lakken of verven.
  • Door de ontelbare stijlmogelijkheden van de profielen personaliseert u uw huis helemaal zoals u het wil.

Aluminium

  • Met aluminium kiest u voor een uitzonderlijk sterk materiaal. Door die stevigheid is het perfect voor grote raampartijen en hoeft u zich nooit zorgen te maken over scheuren in de profielen.
  • Het is bovendien bestand tegen de typisch Belgische temperatuurschommelingen en weersomstandigheden.
  • Dankzij inbraakwerende sluitnokken en meerpuntsluitingen maken indringers geen schijn van kans.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes eindeloos: mat of glanzend, effen of korrelig?

Hout

  • U kunt met hout een warme en originele stijl creëren die bovendien met de jaren mooier wordt. En als u de kleur beu bent, zet u er gewoon een nieuwe op!
  • Een ecologisch doordachte keuze maken? Dat doet u met duurzaam hout. De spuittechnieken om het hout te kleuren zijn milieuvriendelijk en het materiaal is van nature hernieuwbaar.
  • Zelfs brandveiligheid is geen probleem voor houten ramen en deuren. Het hout werkt brandvertragend door de lage warmtegeleiding en de verkoling.
voordeur hout
Bij ons kunt u terecht voor ramen en deuren op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in Vlaams-Brabant volledig af te stemmen op uw wensen. U kunt rekenen op onze persoonlijke service en ons professioneel advies. Maak een afspraak online of bezoek één van onze showrooms.