Kwalitatieve ramen en deuren van Belisol in West-Vlaanderen

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Vertrouw op Belisol voor uw nieuwe ramen en deuren in West-Vlaanderen

Ramen en deuren maken een fundamenteel onderdeel uit van uw woning in West-Vlaanderen. Ze zorgen ervoor dat uw huis de uitstraling krijgt die het verdient. Daar helpen we u bij Belisol mee. We kunnen als Belgisch familiebedrijf terugvallen op een jarenlange expertise. We stellen ons uitgebreid aanbod voor u tentoon in meer dan 80 showrooms in België, Nederland en Frankrijk. Bezoek één van onze showrooms en kies ramen en deuren die passen bij uw woning, smaak en budget.
ramen terras belisol

Ramen en deuren in West-Vlaanderen op maat van uw woning

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van klassiek of eenvoudig tot strak of landelijk. Geen inspiratie? Op onze website vindt u een online raamsimulator. Selecteer de gevel die het dichtst bij die van u aanleunt en experimenteer met verschillende raamkleuren en -materialen. Zo weet u onmiddellijk wat u mooi vindt én of het past bij de rest van uw woning. Benieuwd wat het prijskaartje is van die nieuwe set ramen en deuren in West-Vlaanderen? De precieze prijs wordt beïnvloed door tal van factoren. Dankzij de budgetindicator krijgt u alvast een eerste indicatie van het kostenplaatje.
ramen hout

De materialen voor uw ramen en deuren in West-Vlaanderen

Ramen en deuren zijn een absolute noodzaak in uw huis, maar dat betekent niet dat ze alledaags moeten zijn! Belisol maakt ze daarom uit drie diverse materialen: pvc, hout en aluminium. Kies daarnaast uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse afwerkingsopties, en de mogelijkheden zijn werkelijk oneindig.

Pvc

  • Hoewel pvc een zeer licht materiaal is, biedt het wel optimale thermische isolatie en geluidswering.
  • Het is zeer onderhoudsvriendelijk. U moet het materiaal nooit lakken of schilderen én het trekt weinig stof aan omdat het amper elektrostatisch is.
  • Door de talloze stijlmogelijkheden van de profielen geeft u uw huis er een persoonlijke toets mee.

Aluminium

  • Met aluminium kiest u voor een uitzonderlijk sterk materiaal. Het is door die stevigheid ideaal voor grote raampartijen en U hoeft zich nooit zorgen te maken over scheuren in de profielen.
  • Het materiaal is bovendien bestand tegen temperatuurschommelingen en alle soorten weersomstandigheden.
  • Inbrekers maken geen schijn van kans dankzij inbraakwerende sluitnokken en meerpuntsluitingen.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes eindeloos: glad of korrelig, glanzend of mat?

Hout

  • Met hout creëert u een huiselijke en unieke stijl die bovendien met de jaren mooier wordt. En als u de kleur beu bent, kunt u gewoon opnieuw schilderen!
  • U maakt een ecologisch weloverwogen keuze met duurzaam hout. Het is een hernieuwbaar materiaal en de spuittechnieken waarmee het hout wordt gekleurd zijn milieuvriendelijk.
  • Zelfs op brandveiligheid scoren houten ramen en deuren goed. Het hout werkt brandvertragend door de lage warmtegeleiding en de verkoling.
voordeur hout
Bij ons kunt u terecht voor ramen en deuren op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo stemt u in alle vrijheid uw ramen en deuren in West-Vlaanderen af op uw wensen. Reken op ons professioneel advies en onze persoonlijke service. Kom langs in één van onze showrooms of maak een afspraak online.