Win gratis ramen en deuren!

Bestel nu uw ramen en deuren en maak kans om uw aankoop terug te winnen.

Sluit het jaar extra feestelijk af en profiteer van onze spectaculaire eindejaarsactie.

Het nieuwe jaar lonkt, dus wordt het stilaan tijd om 2021 feestelijk af te sluiten. Zet gerust de glazen al klaar, want Belisol pakt uit met een spectaculaire eindejaarsactie. Als u nu bestelt bij Belisol, bent u niet alleen zeker van professioneel advies, een kwalitatief product en een vlotte oplevering, maar maakt u bovendien kans om uw aankoop terug te winnen.

Prijzenpot

Uiteraard heeft u met de kwalitatieve ramen en deuren van Belisol sowieso al gewonnen. Uw woning krijgt een make-over en een meerwaarde. Bovendien zal u door de uitzonderlijk isolerende profielen van Belisol aanzienlijk besparen op uw energiefactuur.

Maar om het begin van het nieuwe jaar extra feestelijk in te zetten, gaan we nog een stapje verder voor onze klanten. Over heel België wordt maar liefst 100.000 euro aan ramen en deuren cadeau gedaan. Waag uw kans en misschien gaat u wel naar huis met de hoofdprijs van 25.000 euro. Niet gewonnen? Niet getreurd! Want er zijn nog tal van andere mooie prijzen te winnen. Ontdek ze zeker in één van onze showrooms. Zorg dat u erbij bent, want deelnemen kan slechts tot 22 december.

Uitreiking

Op 23 december 2021 zullen tijdens een trekking de winnaars van de nationale prijzenpot bekend gemaakt worden. Onder het toeziend oog van een gerechtsdeurwaarder zal de trekking gebeuren en zullen de prijzen worden uitgedeeld. En u? U kan alles online mee volgen. Hoort u bij de gelukkigen? Proficiat!

En nu?

Wilt u kans maken om de aankoop van uw ramen en deuren terug te winnen? Kom langs in één van onze showrooms en bestel nu. Veel succes en alvast een prettig eindejaar!

Vraag nu een offerte!

Meer informatie over uw project geven

U kan meteen een afspraak boeken met een Belisol adviseur

Voor een afspraak, vul een Datum en Dagdeel in naar keuze of doe een eigen voorstel. Onze adviseur belt u nog op om de afspraak te bevestigen. Wilt u geen afspraak, kan u gewoon een offerte aanvragen.


of

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vindt u in onze privacy policy

Geluksvogels van 2019 en 2020

Belisol is ondertussen al aan haar derde eindejaarsactie toe. Ook in 2019 en in 2020 werden er mooie prijzen uitgedeeld, twee edities om met trots op terug te kijken. Benieuwd naar de succesverhalen? Lees meer over de eindejaarsactie van 2019 en de eindejaarsactie van 2020.