Win gratis ramen en deuren!

Bestel nu je ramen en deuren en maak kans om jouw aankoop terug te winnen.

Profiteer van onze grote eindejaarsactie en start 2021 met een knaller!

2020 is voor ons allen een bijzonder jaar. Daarom doet Belisol iets extra voor haar klanten. We pakken uit met een spetterende actie om 2021 met een knaller te beginnen. Wie nu bestelt, krijgt niet alleen ramen en deuren zonder zorgen maar maakt bovendien kans om zijn aankoop terug te winnen.

Prijzenpot 

Uiteraard heb je met de kwalitatieve ramen en deuren van Belisol sowieso al gewonnen. Je woning krijgt een make-over en een meerwaarde. Bovendien zal je door de uitzonderlijk isolerende profielen van Belisol aanzienlijk besparen op je energiefactuur. 

Maar om het einde van een bijzonder jaar extra warm af te sluiten, gaan we nog een stapje verder voor onze klanten! Over heel België wordt maar liefst 75.000 euro aan ramen en deuren cadeau gedaan. Waag je kans en wie weet ga jij naar huis met de hoofdprijs van 25.000 euro. Niet gewonnen? Niet getreurd! Want er zijn nog tal van andere leuke prijzen te winnen. Haast je, want de plaatsen zijn beperkt. 

Uitreiking

Om ieders gezondheid te bewaken, organiseren we een online slotevent om de winnaars bekend te maken. Onder het toeziend oog van een gerechtsdeurwaarder, zal de trekking gebeuren en zullen de prijzen worden uitgedeeld. En jij? Jij kan dit simpelweg volgen van bij je thuis. Hoor je bij de gelukkigen, dan zullen we jouw prijs veilig tot bij jouw voordeur brengen. Zo begin jij 2021 zonder zorgen.

En nu?

Wil je kans maken om de aankoop van je ramen en deuren terug te winnen? Maak een afspraak met jouw Belisol adviseurs en bestel nu. Wij blijven bereikbaar en helpen je graag verder in alle veiligheid. Veel succes en alvast een prettig eindejaar!

Vraag nu een offerte!

Meer informatie over je project geven

Laad je plannen op

Je kan meteen een afspraak boeken met een Belisol adviseur

Opgelet: onze adviseur belt je nog op om de afspraak te bevestigen.

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vind je in onze privacy policy

Geluksvogels van 2019

Ook eind 2019 deelde Belisol mooie prijzen uit. Een editie om met trots op terug te kijken. De deelnemende showrooms maakten tijdens een feestelijk slotevent de gelukkige winnaars bekend.