Mooie vooruitzichten met onze eindejaarsactie

Bestel nu uw ramen en deuren en win uw aankoop terug.

Win uw ramen en deuren

Bestel nu uw ramen en deuren en sluit 2022 al feestend af. Over heel België geven we maar liefst 100.000 euro aan ramen en deuren cadeau. Doe mee en maak kans op de hoofdprijs van 15.000 euro. Er zijn daarnaast tal van mooie prijzen te winnen. Wees er op tijd bij, deelnemen kan tot 21 december.

Uitreiking

Op 22 december 2022 maken we de winnaars van de nationale prijzenpot bekend tijdens een feestelijke live-trekking, onder het toeziend oog van een gerechtsdeurwaarder. U kan alles online mee volgen. Bent u bij de gelukkigen? Dan komen we de prijs bij uw thuis overhandigen.

Altijd winnaar

Geen prijs gewonnen? Niet getreurd, met de kwalitatieve ramen en deuren van Belisol wint u altijd. Uw woning ziet er mooier uit en stijgt in waarde. Bovendien bespaart u fors op uw energiefactuur dankzij onze uitzonderlijk isolerende profielen.

Maak een afspraak via onderstaand formulier voor gratis advies.

Vraag nu een offerte!

Meer informatie over uw project geven

U kan meteen een afspraak boeken met een Belisol adviseur

Voor een afspraak, vul een Datum en Dagdeel in naar keuze of doe een eigen voorstel. Onze adviseur belt u nog op om de afspraak te bevestigen. Wilt u geen afspraak, kan u gewoon een offerte aanvragen.


of

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vindt u in onze privacy policy