Grijs-blauwe voordeur van Belisol in een moderne villa.

Kies de deur die bij u past

Exclusieve kwaliteitsproducten en een onberispelijke plaatsing? Daar mag u zeker van zijn.

​Bepaal zelf door welke deur u naar binnen stapt

Een deur straalt uw persoonlijkheid en stijl uit. Een voordeur of buitendeur is even uniek als u en past perfect bij de rest van uw woning. Houdt u van strak of eenvoudig? Rustig of authentiek? Fel of neutraal? Belisol helpt u in uw keuze!

Bij Belisol ontwerpen we uw deuren zelf. Zo bent u zeker van kwaliteitsvolle deuren tegen een aantrekkelijke prijs. We testen elk model op wind- en waterdichtheid, isolatie en kleurvastheid. Ook het productieproces controleren we voortdurend. Bovendien plaatsen we uw deuren zelf. Zo staan we garant voor een onberispelijke afwerking binnen de afgesproken planning.

Kies uit pvc-deuren, aluminium deuren of houten deuren.

Prijs

Hoeveel kost mijn Belisol-deur?

De prijs van uw deuren hangt van veel factoren af: niet alleen het materiaal en de plaatsing, maar ook de garantie en dienst na verkoop. Lees hier meer over de kosten van een nieuwe voordeur.

Opties bepalen prijs voordeur of buitendeur

Wist u dat u uw deur helemaal kan samenstellen volgens uw smaak en budget?

Uw opties:

 • Type en indeling van de profielen
 • Kleuren en folies
 • Sloten en scharnieren
 • Afwerking van de profielen: sierlijsten, krukken, ...
 • Soort beglazing
 • Diverse opties zoals isolatie, veiligheid, ...

Natuurlijk krijgt u ook de kans om ons ruime aanbod aan materialen, kleuren en stijlen voor deuren van dichtbij te bewonderen. Spring even binnen in één van onze showrooms!

Schat de prijs van uw deur met de budgetindicator

Hoeveel gaan uw nieuwe ramen en deuren ongeveer kosten? Bent u nog een budget aan het maken voor uw renovatieproject? Gebruik dan de Belisol budgetindicator en ontvang een ruwe schatting van het budget voor uw ramen en deuren.

Toch liever een exacte prijs?

Belisol beschikt over ontzettend veel mogelijke afwerkingen, plinten, klinken, glassoorten,... Elk element beïnvloedt de totaalprijs van de Belisol-voordeur of buitendeur.

Wilt u de exacte prijs van uw deur weten, maak dan een afspraak met een Belisol-adviseur. Hij geeft u graag raad bij het kiezen van uw ideale deur en stelt een gedetailleerde offerte voor u op.

Vergelijking

Welk materiaal kiezen voor uw deur? Wij helpen u vergelijken.

U kan voor een deur met veel, weinig of helemaal geen glas kiezen. Ook een dubbele deur voor brede deuropeningen of deuren die vliegen weghouden zijn mogelijkheden. Op vlak van veiligheid bieden we u eveneens heel wat opties. Samen met u kiezen we de perfecte oplossing voor uw deur. Meer advies nodig? Kom langs in één van onze showrooms en ontdek ons ruim assortiment.

Veiligheid

Veiligheid deuren

Bij Belisol staan we stil bij uw veiligheid: we maken het inbrekers graag moeilijk. Verder doen we er ook alles aan om ook in uw brandveiligheid te voorzien.

Bescherming bij brand

Inbrekers willen snel te werk gaan om niet betrapt te worden. We willen hen slim af zijn en voorzien onze buitendeuren dus van de volgende beveiligingen:

 • Pvc deuren zijn moeilijk ontvlambaar en zelfdovend.
 • Houten deuren zijn brandvertragend door de verkoling en lage warmtegeleiding.
 • Aluminium deuren geven bij brand geen schadelijke stoffen of gassen af.

Neem contact met ons op voor meer details over de veiligheid van onze deuren

Driepuntsluiting

Standaard is elke Belisol-deur uitgerust met een driepuntslot. Het slot haakt op drie verschillende plaatsen in de deurstijl. Resultaat: de deur is in gesloten toestand niet los te wrikken.

Veiligheidscilinder

Indien gewenst, installeren we op uw deur een veiligheidscilinder mét certificaat. Dit certificaat wijst erop dat zowel de cilinder als de sleutels uit gehard staal zijn vervaardigd en dat zij beschermd zijn tegen doorboren.

Een veiligheidscilinder kan bovendien niet worden losgewrikt. Er bevindt zich namelijk een rosetplaat rondom het slot, waardoor de cilinder niet uitsteekt. Een mogelijke inbreker heeft er dus geen vat op.

Bij onze kunststof deuren zult u merken dat de slotgaten in een aluminium afwerkingslat van de deurstijl zelf zijn verwerkt.

Aluminium afwerklat

Extra stevigheid van de voordeur kunt u verkrijgen door een aluminium afwerklat. Deze is standaard voorzien bij houten deuren en optioneel bij deuren in kunststof. Dankzij deze afwerklat is het slot nog meer verankerd in het deurkozijn. Eventueel voegt u nog hangnaadbeveiliging en dievenklauwen toe.

Scharnieren

Elke Belisol-deur wordt bevestigd aan minimaal drie scharnieren, dat kunnen blok- of knoopscharnieren zijn. Inbraak wordt ook hierdoor vermeden, want het deurblad kan er niet uitgetild worden.

Toebehoren

Afwerking

Opties voor de afwerking van uw Belisol-deur

Uw huis een unieke uitstraling geven, is kinderspel met een gepersonaliseerde deur van Belisol. Wij geven u namelijk zo veel opties dat u altijd wel uw smaak vindt.

Plinten

Een plint kan zowel nuttig als mooi zijn. Bij heel wat van onze deuren is er een plint voorzien onderaan de deurvleugel om water tegen te houden en tegelijk de deur decoratief af te werken. Opteert u voor een strakke, vleugeloverdekkende aluminium deur dan heeft u geen plint nodig.

Grepen

Van de klassieke leeuwenkop tot een eigentijdse deurgreep in brons of roestvrij staal ..., u vindt het in ons ruim assortiment.

Groeven

U kan uw deur eveneens afwerken met decoratieve groeven: een bol-, S-, U- of V- groef.

Sierlijsten

Wie houdt van een klassieke voordeur, vindt een sierlijst misschien wel een goed idee. We werken graag uw deurpaneel of glasinzet af met één van onze sierlijsten.

Facet

Een knap staaltje techniek is dan weer de facetuitvoering. Hier zijn er subtiele rondingen rondom de deurpanelen.

Getrapt

Wie niet kan kiezen tussen klassiek of modern vindt zijn gading wellicht in ons aanbod aan getrapte panelen. Uw deur is dan uitgerust met een paneel dat niet zo zacht afgerond is als een facetpaneel, maar wel subtiele, rechtlijnige freesranden heeft.

Glassoorten

Met een speciale glasinzet kan u uw deur nog origineler maken. Laat bijvoorbeeld een afbeelding of uw huisnummer zandstralen in het glas van uw voordeur. Door het zandstralen wordt het glas deels of volledig gematteerd.

Figuurglas behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is glas met één zijde in motief en één gladde zijde. Uw voordeur laat zo alle licht binnen, zonder dat u aan privacy inboet.

U hebt pas echt een eyecatcher aan uw woning als u voor glas in lood kiest. Met gekleurd ambachtelijk glas in loodlijsten kan u erg variëren in patroon, kleur, etc. Het loodglas wordt vervolgens tussen het isolatieglas geschoven om warmteverlies tegen te gaan.

RVS-inleg

Een hedendaagse uitstraling voor uw deur, dat bereikt u met deurpanelen met roestvrijstalen (RVS) inlegstroken.

Keuze heeft u uit:

 • dichte panelen met een strakke afwerking uit RVS
 • panelen met glasvlakken in combinatie met RVS

Siergril

Een siergril kan bevestigd worden op pvc-, aluminium of houten deuren. Belisol-siergrillen zijn beschikbaar in 5 modellen, steeds in het zwart. Natuurlijk maken we siergrillen op maat van uw deur.

Inspiratie

 • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
 • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
 • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
 • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen