Houten deuren

De voordelen van houten deuren

  • Uitstekende isolatiewaarden
  • Elk ontwerp is mogelijk
  • Onbeperkte afwerkingen en kleuren
  • Klassiek of modern

Houten deuren, natuurlijk in topvorm

Hout heeft van nature een sterke en warme uitstraling. Een houten deur van Belisol past in een moderne en klassieke stijl.

Isolatie

Uitstekend

Prijs

Hogere prijsklasse

Veiligheid

Inbraakveilig

Stijlen en kleuren

Uitgebreid gamma

Onderhoud

Gemiddeld onderhoud

Hout is een prachtig, natuurlijk materiaal, gekend om zijn stevigheid en warmte. Belisol wil precies dat gevoel behouden bij de houten deuren die we u aanbieden.

Renovatie of nieuwbouw?

Hout is van oudsher te vinden in onze woningen en is dus het ideale materiaal voor deuren bij renovaties van rustieke huizen. Toch past hout ook perfect in een nieuwe, strakke of moderne woning. Bij Belisol vindt u immers tal van uitvoeringen en afwerkingen, waardoor u uw houten deur die specifieke uitstraling kan geven die u zoekt.

Welke kleurmogelijkheden zijn er bij houten deuren?

Handig is ook dat u hout nu of later gewoon kan schilderen, en zo uw gevel zonder grote kosten van uitzicht kan veranderen. Houdt u van de natuurlijke structuur en kleur van hout, dan is een transparante bescherming van uw houten deur voldoende.

Welk hout wordt er gebruikt voor een voordeur?

Welk hout wordt er gebruikt voor een voordeur? Bij Belisol kiezen we enkel voor de allerbeste kwaliteit: onze houten deuren worden voornamelijk uit afrormosia en meranti gemaakt. Daardoor behalen onze houten deuren erg hoge isolatiewaarden. Mooi meegenomen is dat een houten deur van Belisol niet veel onderhoud vraagt dankzij onze ultramoderne afwerkingstechnieken. Het hout wordt behandeld en geïmpregneerd op ecologische wijze zodat bacteriën, schimmels, insecten, e.d. geen schijn van kans maken.

Is een houten deur veilig?

We staan erop dat Belisol houten deuren voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Daarom zijn al onze houten deuren brandveilig en inbraakwerend. Het hout voor uw buitendeur of voordeur is brandvertragend, door de lage warmtegeleiding en verkoling. Bovendien maken we onze houten deuren inbraakwerend door onder meer de scharnieren, sloten en hoekverbindingen te verstevigen.

Inspiratie

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen