Houten schuifdeuren

De voordelen van houten schuifdeuren

 • natuurlijk materiaal
 • superisolerend
 • aanpasbaar aan elke stijl
 • krachtige uitstraling

Een Belisol houten schuifdeur: natuurlijk materiaal met een krachtige uitstraling

Hout is in alle stijlen thuis. Of je nu gaat voor een gedurfde, moderne, charmante of eenvoudige look, Belisol heeft een houten schuifdeur die bij elke woning past.

Isolatie

Uitstekend

Prijs

Hogere prijsklasse

Veiligheid

Inbraakveilig

Onderhoud

Gemiddeld onderhoud

Afmetingen

Groot

Stabiliteit en duurzaamheid

Onze schuifdeuren in hout zijn steevast hefschuiframen met een duorail. Dat wil zeggen dat zowel de vaste als de bewegende vleugel een even breed profiel hebben, zodat je een symmetrisch uitzicht krijgt.

Houten schuifdeuren hebben een uitmuntende stabiliteit en duurzaamheid en zijn comfortabel in gebruik. Belisol voorziet ze immers van dubbelparig gelagerde wielen, die over een roestvrijstalen rail lopen voor een vlotte en geruisloze bediening.

Vier troeven van een houten schuifdeur

 1. Bicolor
  De buitenzijde van je schuifdeur in een andere kleur dan de binnenzijde? Geen probleem, onze houten schuifdeuren zijn beschikbaar in bicolor.
 2. Dorpelloos
  Indien je liever geen dorpel wil aan je houten schuifdeur, installeren we een verlaagde aluminium dorpel met thermische onderbreking. Zo stap je moeiteloos binnen en buiten.
 3. Superisolerend
  De Belisol houten schuifdeuren staan bekend om hun wind- en luchtdichtheid dankzij de standaard gemonteerde labyrintprofielen met dubbele borstels.
 4. Extra groot
  Wil je toch een uitzonderlijk grote schuifdeur of een schuifraam in monorail of trirail? Combineer dan je houten ramen met een aluminium schuifdeur met een houtnerffolie.

Inspiratie