De mooiste luiken, schuifluiken en klapluiken

  • Combineer functionaliteit met esthetiek
  • Isolerend
  • Inbraakveilig
  • Eenvoudige bediening

Werk je gevel af met sierluiken

De luiken en schuifluiken van Belisol combineren functionaliteit met esthetiek. Van modern tot traditioneel, we bieden ze aan voor elke architectuurstijl. En dankzij de grote keuze in kleuren en modellen, geef je jouw woning de uitstraling waar je altijd al van droomde. Ze kunnen bestuurd worden met een afstandsbediening en nemen nog nauwelijks plaats in. Je hoeft niet langer je hoofd uit het raam te steken om luiken te openen of te sluiten; vanaf nu doe je dit met slechts één enkele knop. Ondanks de vele opties is één onderdeel standaard: onze hoogstaande kwaliteit.

Verschillende types luiken

Originele luiken geven je woning een bijzondere aanblik. Ze zorgen voor privacy, verduisteren je kamer en beschermen tegen fel zonlicht. Dankzij de krachtige materialen, gaan ze probleemloos enkele decennia mee.

Klapluiken

Klapluiken zijn niet enkel mooi voor traditionele woningen. Door de talloze mogelijkheden qua stijl, kleur en afwerking passen klapluiken ook perfect bij een hedendaagse woning.

Klapluiken

Schuifluiken

Door hun stijlvol design zijn schuifluiken hét extra detail voor een moderne gevel. Opengeschoven nemen de luiken weinig plaats in, waardoor ze het daglicht maximaal binnen laten. Ze zijn ook geschikt voor grote ramen. Doordat ze stevig en tegelijk slank zijn, valt hun gewicht goed mee en zijn ze makkelijk te bedienen.

Schuifluiken

Vouwschuifluiken

De vouwschuifluiken vervolledigen het luiken-assortiment. Net zoals de schuifluiken nemen deze luiken erg weinig plaats in wanneer ze opengeschoven zijn. Een 'final touch' voor je gevel!

Vouwschuifluiken

Benieuwd welke luiken bij jouw huis zouden passen? Kom dan zeker eens kijken in onze showroom in jouw buurt!

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen