Het onderhoud van pvc-ramen is kinderspel

Tijd verspillen aan verven of knoeien met silicone? Met pvc-ramen is het voor altijd verleden tijd! De pvc-ramen van Belisol zijn uitzonderlijk gemakkelijk te onderhouden. Af en toe poetsen en één keer een druppeltje olie is al meer dan genoeg om vele jaren van uw prachtige ramen te genieten.

Natuurlijk moet u er wel voor zorgen dat u het onderhoud van uw pvc-ramen juist aanpakt. Eens uw vensters beschadigd zijn, is het namelijk bijzonder moeilijk om ze te herstellen. Daarom leest u deze eenvoudige tips best even door.

Onderhoud pvc-ramen? Lauwwarm water en een zachte spons!

Gebruik nooit een schurend of bijtend middel op pvc-ramen en val ze ook niet aan met een schuurspons! Zo loopt u namelijk het risico dat u het pvc voorgoed beschadigt.

Gebruik liever lauwwarm water, een zachte spons en eventueel wat zacht schoonmaakmiddel. Dat volstaat om uw pvc-ramen weer te laten schitteren als nieuw.

Eén keer per jaar grondig onderhoud van uw pvc-ramen

Geen paniek: grondig onderhoud van pvc-ramen betekent enkel dat u de verschillende bewegende delen van uw venster één keer per jaar een flinke smeerbeurt geeft.

Nog enkele tips tot slot:

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen