Kies het schuifraam dat bij u past

Van nieuwbouw tot renovatie, bij Belisol vindt u het ideale schuifraam voor uw woning. Welke afmetingen en materialen u ook kiest: schuiframen in pvc, hout of aluminium halen het buitengevoel naar binnen.

Waarom kiezen voor een schuifraam?

Beeldt u zich in: uw huis baadt in daglicht, u geniet van een prachtig uitzicht op uw tuin en de gratis warmte van de zon die overvloedig binnenstroomt. In een handomdraai haalt u met een schuifraam dat zalige buitengevoel binnen. Wat het materiaal betreft, kan u bij Belisol schuifdeuren en schuiframen kopen uit pvc, hout of aluminium. Kortom: een schuifraam plaatsen heeft tal van voordelen. Ontdek meer over de uiteenlopende systemen en de prijs van schuiframen.

Prijs

Wat is de prijs van schuifdeuren?

Een Belisol-schuifdeur is 100% maatwerk. De prijs van je schuifdeur is dus afhankelijk van de materialen en stijlen die je kiest.

Een schuifdeur voor jouw budget

Bij Belisol heb je de keuze uit diverse opties voor het samenstellen van je schuifdeuren. Elke optie heeft een invloed op de prijs van schuifdeuren.

Kies uit:

  • materiaal: pvc, aluminium of hout
  • type en indeling van de profielen
  • afwerking van de profielen: glaslatten, sierlijsten, …
  • hang- en sluitwerk
  • type beglazing
  • kleur

Bezoek dan een showroom bij jou in de buurt om ons ruime aanbod van dichtbij te zien.

Schat de prijs van je schuifdeuren met de budgetindicator

Hoeveel gaan je nieuwe schuifdeuren ongeveer kosten? Ben je nog een budget aan het maken voor je renovatieproject? Gebruik dan de Belisol budgetindicator en ontvang een ruwe schatting van het budget voor je schuifdeuren.

Toch liever een exacte prijs schuifdeuren?

Om de exacte kostprijs van schuifdeuren te kennen, maak je een afspraak met een Belisol-adviseur. Hij komt dan op een afgesproken tijdstip bij je thuis langs. Je profiteert meteen van zijn professioneel advies op maat van je woning en budget.

Op basis van de afmetingen én jouw wensen werkt hij een vrijblijvende offerte voor je uit. Het bezoek van een Belisol-adviseur bij je thuis duurt ongeveer 2 uur en is gratis. Maak nu een afspraak.

Financieel plannen

Liever niet meteen je spaargeld opdoen? Belisol biedt je de mogelijkheid om je schuifdeuren op krediet te betalen. Meer info in de showroom.

Opgelet: geld lenen kost ook geld!

Systemen

Veiligheid

Veiligheid van Belisol schuifdeuren

Wanneer je Belisol schuifdeuren aanschaft, mag je er zeker van zijn dat we geen moeite gespaard hebben om in je veiligheid te voorzien.

Voorzieningen tegen inbraak

Onze schuifdeuren worden uitgerust met enkele snufjes die het inbrekers onmogelijk maken om binnen te dringen.

Uithefbeveiliging

Een grote schuifdeur achteraan het huis lijkt voor een inbreker misschien een makkelijk te overbruggen hindernis. Niets is minder waar. Al onze schuiframen zijn voorzien van uithefbeveiligingen. Het is bijgevolg onmogelijk om de ramen uit de rails te heffen.

Ook de glaslatten die de beglazing vastzetten, verhinderen ongewenste bezoekers binnen te komen. Ze zijn steevast aan de binnenzijde van het raam bevestigd, zodat een eventuele inbreker er niet aan kan.

Brandveiligheid

Belisol schuifdeuren beschermen je zo goed mogelijk tegen brand. Je pvc-, aluminium of houten schuifdeuren hebben steeds een hoge brandveiligheid.

Pvc zal de brand niet bevorderen of verspreiden. Het is zelfdovend en moeilijk ontvlambaar materiaal. Je aluminium schuifdeuren zullen bij brand geen schadelijke stoffen en gassen vrijgeven.

Zelfs als je houten schuifdeuren van Belisol hebt, mag je gerust zijn. Het hout dat we gebruiken is brandvertragend door de verkoling en heeft een lage warmtegeleiding.

Schuifraam met veiligheidsbeglazing

Heb je een schuifraam met veiligheidsbeglazing, dan maak je het een inbreker nog moeilijker. Wanneer hij zou proberen om het glas stuk te slaan, spat het niet uiteen. Het is namelijk gelaagd en voorzien van een sterke, taaie folie waardoor het erg tijdrovend is binnen te breken (en de inbreker al vlug opgeeft).Wanneer je Belisol schuifdeuren aanschaft, mag je er zeker van zijn dat we geen moeite gespaard hebben om in je veiligheid te voorzien.

Toebehoren

Inspiratie

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen