Panolux vouwwand

Panolux aluminium vouwwanden zijn hét bewijs dat esthetisch en praktisch design hand in hand gaan. Door het onbelemmerde zicht naar buiten, wanneer de vouwwanden opengeschoven zijn, geniet u van uw omgeving zoals nooit tevoren. Wilt u de ramen naar binnen of naar buiten openen? Links of rechts openvouwen? Dat kiest u zelf.

De aluminium profielen zorgen voor slanke stijlen en een hedendaagse uitstraling. Zelfs in combinatie met een loopdeur met cilinderslot blijft het slanke aanzicht behouden. De vouwwand kan geplaatst worden met een verzonken onderregel – zowel binnen als buiten – voor een volledig vlakke drempel. Panolux is beschikbaar in alle RAL-kleuren, afgewerkt in mat, glans of structuur.

De doordachte materiaalkeuze en het kwalitatief bedieningssysteem maken de vouwwand extreem onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Ideaal dus om grote gewichten aan te kunnen én om jarenlang plezier van te hebben. De bediening blijft licht en geruisloos.

De thermische onderbrekingen staan garant voor een optimale isolatie. Belisol Panolux vouwwanden kunnen bovendien uitgerust worden met drievoudig glas voor de allerbeste isolatiewaarden.

Meer weten over Panolux? Vraag het aan een Belisol-adviseur.

  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen