Koop uw ramen en deuren in de Antwerpse Kempen bij Belisol

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Ramen en deuren zonder zorgen? Vertrouw op Belisol

In uw woning in de Antwerpse Kempen zijn ramen en deuren een fundamenteel onderdeel. Ze zorgen voor een overeenstemming van uw huis en uw persoonlijke stijl. Hierbij wil Belisol u graag helpen. We kunnen als Belgisch familiebedrijf terugvallen op een jarenlange expertise. U vindt ons aanbod terug in meer dan 80 showrooms in België, Nederland en Frankrijk. Kies ramen en deuren die passen bij uw smaak, woning en budget en bezoek één van onze showrooms.
ramen terras belisol

Doe inspiratie op voor uw ramen en deuren in de Antwerpse Kempen

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van landelijk of modern tot eenvoudig of klassiek. Zit u zonder inspiratie? Ga dan eens te rade bij onze online raamsimulator. Zoek de gevel die het meeste lijkt op die van u en begin te experimenteren met verschillende soorten raamkleuren en -materialen. Zo ontdekt u onmiddellijk wat u mooi vindt én of het past bij uw woning. Uiteraard wil u graag weten wat het prijskaartje is van die nieuwe ramen en deuren in de Antwerpse Kempen. Er zijn heel wat factoren die invloed uitoefenen op de prijs. De budgetindicator geeft u alvast een goede eerste indicatie van het kostenplaatje.
aluminium raam living

Drie materialen voor uw ramen en deuren

Dat ramen en deuren een absolute noodzaak zijn in uw huis, betekent niet dat ze saai moeten zijn! Belisol maakt ze daarom uit drie verschillende materialen: pvc, hout en aluminium. Voeg daar nog eens een uitgebreid kleurenpalet en diverse afwerkingsopties aan toe, en de mogelijkheden zijn werkelijk oneindig.

Pvc

  • Pvc biedt optimale thermische isolatie en geluidswering, en het is een zeer licht materiaal.
  • Wist u trouwens dat het erg onderhoudsvriendelijk is? Het materiaal trekt weinig stof aan omdat het amper elektrostatisch is, en u moet het nooit verven of vernissen.
  • U personaliseert uw huis helemaal zoals u het wil door de talloze stijlopties van de profielen.

Aluminium

  • Met aluminium kan u rekenen op een buitengewoon sterk materiaal. Het is door die stevigheid ideaal voor grote raamoppervlakken en U hoeft zich nooit zorgen te maken over barsten in de profielen.
  • Het materiaal is bovendien bestand tegen de typisch Belgische weersomstandigheden en temperatuurwisselingen.
  • Met dank aan inbraakwerende sluitnokken en meerpuntsluitingen maken indringers geen schijn van kans.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes eindeloos: glanzend of mat, korrelig of effen?

Hout

  • Met hout kunt u een huiselijke, unieke stijl creëren die bovendien met de jaren mooier wordt. En als u de kleur beu bent, zet u er gewoon een nieuwe op!
  • Op zoek naar een ecologisch verantwoord materiaal? Kies dan voor duurzaam hout. Het is een hernieuwbaar materiaal en de spuittechnieken waarmee het hout wordt gekleurd zijn milieuvriendelijk.
  • U hoeft zich zelfs geen zorgen te maken over de brandveiligheid. Het hout werkt brandvertragend door de verkoling en de lage warmtegeleiding.
raam aluminium zwart
We gaan bij Belisol voor ramen en deuren op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in de Antwerpse Kempen volledig af te stemmen op uw wensen. Reken op ons professioneel advies en onze persoonlijke service. Kom langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak.