Belisol Aalst

Ramen, deuren en schuiframen bij Belisol Aalst

Welkom bij Belisol Aalst.

Wie de deur van onze showroom in Aalst openzwaait, wordt getrakteerd op het aanstekelijke enthousiasme van onze adviseur Nico. Hij heet je van harte welkom en geeft je met plezier een rondleiding in onze ruime toonzaal. Hij maakt je wegwijs tussen alle ramen, deuren en schuiframen en toont je de diverse accessoires om je buitenschrijnwerk mee te vervolledigen.

Of je nu een renovatie of een nieuwbouw gepland hebt, iedereen is welkom bij Belisol Aalst. We bekijken samen je wensen en werken een voorstel op maat uit. We zijn ervan overtuigd dat wij ramen en deuren hebben voor elke smaak en voor elk budget.

Een warm welkom is een vereiste, daarom ontvangen we iedereen hier met de glimlach én een tasje koffie.

Wim Hernaut

Zaakvoerder

Wat we bij Belisol Aalst beloven

  • Ramen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige plaatsing en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie

Straat

Parklaan 49
9300 Aalst

Openingsuren

Maandag 10:00 - 12:30
13:30 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 12:30
13:30 - 18:00
Woensdag 10:00 - 12:30
13:30 - 18:00
Donderdag 10:00 - 12:30
13:30 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 17:00 (Op afspraak)
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

U kan meteen een afspraak boeken met een Belisol adviseur van Aalst

Afspraak maken

Onze adviseurs staan steeds voor u klaar. Wij komen graag bij u langs of we ontvangen u in onze showroom in Aalst.

Wim Hernaut

Zaakvoerder

aalst@belisol.be

Nico Algoet

Adviseur

aalst@belisol.com

Foto's

Showroom Aalst

Ben je op zoek naar nieuwe ramen, deuren of schuiframen voor jouw nieuwbouwwoning of renovatieproject? Bij Belisol Aalst vind je zonder twijfel met de nodige zorg en advies de perfecte ramen en deuren voor jouw woning. Onze adviseurs staan jou met raad en daad bij en loodsen jou door het ruime gamma. Niet alleen beschikken we in onze toonzaal in Aalst over stalen van de meest gebruikte mogelijkheden en kleuren, opvallend in onze vestiging is de uitgebreide keuze aan ramen en deuren in unieke materialen en kleuren. Die kunnen we bovendien allemaal met bijhorend staal illustreren en afstemmen op jouw gevelsteen. We denken ook samen met jou mee over je bouw- of renovatieproject en bieden innovatieve oplossingen aan. Bij ons vind je Belgische kwaliteit en vakmanschap en laten we de plaatsing van jouw deuren en ramen over aan opgeleide topplaatsers.

Binnenkort staat bovendien een totaalrenovatie van onze showroom op de planning waarbij we nog meer willen inzetten op de totaalbeleving in een huiselijk kader en moderne omgeving. Op die manier laten we na 14 jaar een nieuwe wind waaien door onze vestiging voor ramen en deuren in Aalst.

Contactgegevens

Heb je vragen of wil je meer informatie of advies? Contacteer ons vrijblijvend en we bezorgen jou zo snel mogelijk een antwoord. Of kom langs in onze toonzaal aan de Parklaan in Aalst. Onze medewerkers staan er voor jou klaar met professioneel advies over ramen en deuren, de correcte plaatsing en materialen. Als specialist in ramen en deuren weten we als geen ander hoe belangrijk de juiste keuze, de correcte afwerking en uitstraling zijn. Je kan ons tijdens onze openingsuren bereiken via telefoon of e-mail.

Waar kan ik Belisol Aalst vinden?

Met de wagen

Kom je met de wagen uit de richting van Brussel, dan neem je op de E40 de afrit Aalst. Kom je vanuit Gent, ook dan neem je afrit Aalst op de E40. Via de N45 rijd je richting het centrum van Aalst. Op het einde van de Geraardsbergsesteenweg neem je aan het rondpunt de tweede afslag. Ongeveer 200 meter verder ligt Belisol Aalst aan je linkerkant. Parkeren is mogelijk in de omliggende straten. Vergeet je blauwe schijf niet te leggen!

Met openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer onze kant uit? Dan kan je onze showroom bereiken met de hulp van de bus. Elke 20 minuten vertrekken bussen 1, 2 en 3 vanaf station Aalst naar onze toonzaal. Stap af aan de halte Aalst Houtpark en wandel via de Van Langenhovestraat naar de Parklaan zo’n 600 m verder. Neem je bus 31, 32 of 33, dan stap je af aan halte Aalst Blanckaertstraat op ongeveer 200 m van onze vestiging.