Ramen, deuren en schuiframen bij Belisol Hasselt

Welkom bij Belisol Hasselt.

Onze volledig vernieuwde showroom in Hasselt bestaat al meer dan 45 jaar en staat als één van de eerste Belisol-showrooms aan de wieg van het bedrijf. De showroom is gevestigd in een prachtig gebouw, gekend onder de Hasselaren, en is eenvoudig te vinden op de verbindingsweg tussen Hasselt en Genk, net voor Bokrijk.

Bij een bezoek aan onze showroom ontdekt u de talrijke producten uit ons gamma ramen, deuren en schuiframen. Eén van onze adviseurs begeleidt u graag door onze toonzaal. Daarbij komen verschillende stijlen aan bod, van landelijk tot modern. Bent u op zoek naar een voordeur? Dan kan u niet alleen ter plaatse kiezen uit de aanwezige deuren in verschillende uitvoeringen, maar ook zelf uw deur samenstellen via onze handige deurensimulator.

Of het nu om een groot of een klein project gaat, onze ramen en deuren komen altijd met professioneel advies en een vakkundige opvolging. Van advies tot plaatsing heeft u met professionele en ervaren vakmensen te maken. We streven naar het beste resultaat, zodat u nog een leven lang van uw ramen en deuren kan genieten. Daar mag u zeker van zijn.

We streven ernaar om elke klant een unieke en persoonlijke ervaring te bieden. Onze vernieuwde showroom weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap.

Maxim Van Roey

Zaakvoerder

Wat we bij Belisol Hasselt beloven

  • Ramen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige plaatsing en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie

Straat

Genkersteenweg 368
3500 Hasselt

Vakantiedagen

Deze showroom is gesloten wegens vakantie.

U kan meteen een afspraak boeken met een Belisol adviseur van Hasselt

Afspraak maken

Onze adviseurs staan steeds voor u klaar. Wij komen graag bij u langs of we ontvangen u in onze showroom in Hasselt.

Maxim Van Roey

Zaakvoerder

maxim.vanroey@belisol.com

Frédéric Alen

Commercieel directeur

Frederic.Alen@belisol.com

Jos Bellings

Adviseur

Jos.Bellings@belisol.com

Hubert Vyt

Adviseur

Hubert.vyt@belisol.com

Geert Menten

Adviseur

Geert.menten@belisol.com

Foto's

Schuifdeuren, deuren of ramen laten plaatsen regio Hasselt?

Je woont in Hasselt en denkt eraan om je schuifdeur, deuren of ramen te laten plaatsen of vervangen? Dan is Belisol Hasselt the place to be! Onze plaatsers zijn specialist in het plaatsen van houten, aluminium en pvc ramen; houten, pvc en aluminium deuren en verschillende soorten schuifdeuren. Uiteraard is alles op maat gemaakt. Kom dus zeker eens langs voor persoonlijk advies en een lekkere koffie!