Ramen, deuren en schuiframen bij Belisol Mechelen

Welkom bij Belisol Mechelen.

Wie de showroom van Belisol Mechelen binnenstapt, kan zich laten verrassen door een volledig en actueel assortiment van ramen, deuren, schuiframen, rolluiken en screens in pvc, aluminium en hout. Ook kan je gebruik maken van onze handige deurensimulator om jouw voordeur op ware grootte te ontwerpen.

Maar bij Belisol Mechelen hebben we meer te bieden dan alleen een mooie showroom. We gaan voor de allerbeste service. Samen met ons team begeleiden we jou van A tot Z in de zoektocht naar de ideale ramen en deuren voor jouw woning en we blijven ook achteraf bereikbaar om je met eventuele vragen of problemen te helpen. Ons uiteindelijke doel? Bij oplevering van de werf de glimlach van onze klanten zien.

Wij nemen graag de tijd voor onze klanten om te luisteren naar hun specifieke behoeften en noden.

Idealiter gaan we eerst ter plaatse langs bij de klant om de situatie ter plaatse te bekijken, alsook reeds het eerst advies te verlenen.

Van daaruit werken we toe richting een voorstel op maat.

Dit voorstel bespreken we één op één met de eindklant, alsook nemen alle elementen uit het voorstel door tijdens een rondgang in de showroom.

Gunther Schouppe en Nadia Michiels (zie foto), ouders van 2 tieners, staan sinds begin 2019 als nieuwe zaakvoerders aan het roer van Belisol Mechelen en Willebroek en hun ambities rijken ver: “Als je als klant de keuze maakt je ramen en deuren te renoveren dan begrijpen we als geen ander dat dit het begin is van een lang traject. Je zoekt als klant naar een vertrouwenspersoon die je wensen begrijpt en je droom kan realiseren.” Gunther en Nadia gaan ver voor hun klanten. Samen met hun team begeleiden ze elke klant van A tot Z in de zoektocht naar de ideale ramen en deuren voor hun woning en blijven ook achteraf bereikbaar om u met eventuele vragen of problemen te helpen. Alles voor die allerbeste service! “Vanaf het eerste bezoek aan onze showroom, tot aan de uiteindelijke oplevering, verwachten onze klanten dat ze enerzijds worden bijgestaan door een specialist, maar nog meer dat ze iemand hebben dat hun wensen begrijpt.” “Als we bij de uiteindelijke oplevering van de werf de glimlach van onze klanten zien, dan weten we dat onze eigen plaatsers goed werk hebben geleverd. Onze klanten zijn tot slot van rekening onze beste reclame!”

Wij nemen graag de tijd voor onze klanten om te luisteren naar hun specifieke behoeften en noden.

Gunther Schouppe

Zaakvoerder

Wat we bij Belisol Mechelen beloven

  • Ramen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige plaatsing en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie

Straat

Mechelsesteenweg 207
2820 Bonheiden

Openingsuren

Maandag 13:00 - 17:00
Dinsdag 13:00 - 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 13:00 - 17:00
Vrijdag 13:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 12:00
Zondag Gesloten

Vakantiedagen

Gesloten van 20/07/2024 tot 11/08/2024

U kan meteen een afspraak boeken met een Belisol adviseur van Mechelen

Afspraak maken

Onze adviseurs staan steeds voor u klaar. Wij komen graag bij u langs of we ontvangen u in onze showroom in Mechelen.

Gunther Schouppe

Zaakvoerder

gunther.schouppe@belisol.com

Nadia Michiels

Zaakvoerder

nadia.michiels@belisol.com

administratie

administratie & planning

administratie.mechelen@belisol.com

Benny Dhadamus

Technisch adviseur

benny.dhadamus@belisol.com

Dries Pashuyzen

Adviseur

dries.pashuyzen@belisol.com

Boekhouding

Boekhouding

boekhouding.mechelen@belisol.com

Raf Pasteels

Dienst na verkoop

klantendienst.mechelen@belisol.com

Foto's

Schuifdeuren, deuren of ramen laten plaatsen regio Mechelen?

Je woont in Mechelen en denkt eraan om je schuifdeur, deuren of ramen te laten plaatsen of vervangen? Dan is Belisol Mechelen the place to be! Onze plaatsers zijn specialist in het plaatsen van houten, aluminium en pvc ramen; houten, pvc en aluminium deuren en verschillende soorten schuifdeuren. Uiteraard is alles op maat gemaakt. Kom dus zeker eens langs voor persoonlijk advies en een lekkere koffie!