Het Belisol stappenplan

Je hebt van advies tot plaatsing met geregistreerde en ervaren vakmensen te maken.

Belisol laat je huis baden in het licht. Wij geven jouw woning stijl en persoonlijkheid. Je wordt persoonlijk begeleid in je keuze. Van advies tot montage heb je contact met professionele en ervaren vakmensen. Daarvoor hanteren wij steeds het Belisol stappenplan.

Afspraak met een Belisol-adviseur

Bezoek een toonzaal bij je in de buurt om een idee te krijgen van de look & feel van ons ruime gamma materialen, kleuren en stijlen voor je ramen en deuren.

De Belisol-adviseur komt ook met plezier bij je thuis voor een vrijblijvend professioneel advies op maat van je woning en je wensen voor esthetiek, onderhoud of technische vereisten. Hij bekijkt de staat van je ramen en deuren, veiligheid, isolatie, ... en voert bij renovatie alvast een eerste opmeting uit om een offerte op maat uit te werken.

Vul het contactformulier in of neem contact op met een Belisol adviseur bij je in de buurt.

Advies over premies

Het gewest, de provincie en de gemeente waarin je woont hebben premies en subsidies voor de bouw of renovatie van je woning. Ook netbeheerders geven premies en subsidies. Sommige premies moet je al in de offertefase aanvragen, anderen pas na oplevering. Je Belisol adviseur overloopt met jou alle premies waar je recht op hebt. Na de betaling van je laatste factuur ontvang je alle documenten om de premies aan te vragen.

Vrijblijvende offerte

Na de eerste opmeting bij je thuis maakt je Belisol adviseur een afspraak om samen de offerte te bespreken. Gaat het om nieuwbouw, dan wordt voor de offerte uitgegaan van het plan. In overleg wordt de offerte verder aangepast naar jouw wensen. Als je besluit dat wij je ramen en/of deuren mogen plaatsen, tekenen we een verkoopsovereenkomst.

Vakkundige opmeting

Onze planningsdienst maakt een afspraak met je voor een gedetailleerde opmeting. De planningsdienst ziet ook toe dat alle afspraken nauwkeurig worden nagekomen. Daar mag je op rekenen. Voor al je vragen en opmerkingen, krijg je de contactgegevens van de mensen die jouw dossier opvolgen.

De opmeter, een vakkundig en ervaren professional, overloopt nog eens de offerte met je zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Hij maakt detailtekeningen en schetsen met eventuele opmerkingen. Samen met jou overloopt hij alle details zoals de draairichtingen van je ramen en/of deuren. Je ondertekent de details voor akkoord.

Productie

Het opmetingsdocument wordt samen met alle details en je wensen naar de fabriek gestuurd, waar je ramen en/of deuren op maat worden gemaakt.

De planningsdienst ontvangt van de fabriek een levertermijn, waarvan je ook op de hoogte wordt gebracht. De producten worden geleverd bij het magazijn van je Belisol adviseur of rechtstreeks op je werf. Als het zover is, zijn de profielen in de fabriek streng gecontroleerd op de constructie en voldoen ze aan de keurmerken

Plaatsing

Belisol zorgt graag zelf voor de plaatsing om de kwaliteit van je ramen en/of deuren volgens voorgeschreven normen te waarborgen.

Zodra de planning van de plaatsing definitief is, ontvang je een plaatsingsbrief, waarin precies wordt uitgelegd wat er wanneer gaat gebeuren en waar je nog voor dient te zorgen.

Na de plaatsing wordt er een plaatsingsverslag opgemaakt met een beschrijving van de uitgevoerde werken en het gebruikte materiaal.

Dienst na verkoop

Belisol belooft je niet alleen esthetische, hoogkwalitatieve ramen en deuren, we geven je ook garantiebewijzen voor 10 jaar garantie. Je bent en blijft zeker, wanneer je Belisol je vertrouwen geeft. Je ontvangt na de betaling van je laatste factuur alle fiscale attesten en documenten om je bouw- en of renovatiepremies aan te vragen. Heb je vragen of opmerkingen over je ramen en/of deuren, dan kan je daarmee altijd terecht bij je Belisol adviseur.

Maak nu een afspraak met een Belisol adviseur via het contactformulier of zoek een toonzaal bij je in de buurt.