Koop uw ramen en deuren in de Brabantse Ardennen bij Belisol

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Ramen en deuren zonder zorgen? Vertrouw op Belisol

Voor uw woning in de Brabantse Ardennen vormen de ramen en deuren een cruciaal onderdeel. Ze zorgen ervoor dat uw huis de uitstraling krijgt die het verdient. Hierbij wil Belisol u graag helpen. Als Belgisch familiebedrijf kunnen we rekenen op een jarenlange expertise. In meer dan 80 showrooms verspreid over België, Nederland en Frankrijk vindt u ons uitgebreid aanbod terug. Kies ramen en deuren die passen bij uw smaak, woning en budget en bezoek één van onze showrooms.
ramen terras belisol

Doe inspiratie op voor uw ramen en deuren in de Brabantse Ardennen

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van landelijk of modern tot eenvoudig of klassiek. Geen inspiratie? Neem dan een kijkje op onze online raamsimulator. Selecteer de gevel die het dichtst bij die van u aanleunt en experimenteer met verschillende raamkleuren en -materialen. Zo ontdekt u onmiddellijk wat u kan bekoren én of het past bij de rest van uw woning. Maar wat is het prijskaartje van uw nieuwe ramen en deuren in de Brabantse Ardennen? De prijs varieert door tal van factoren. Met de budgetindicator heeft u alvast een goede eerste indicatie van het kostenplaatje.
aluminium raam living

Drie materialen voor uw ramen en deuren

Ramen en deuren zijn een absolute noodzaak in uw huis, maar dat betekent niet dat ze alledaags moeten zijn! Belisol maakt ze daarom uit drie diverse materialen: pvc, hout en aluminium. Combineer dat met een uitgebreid kleurenpalet en diverse afwerkingsopties en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Pvc

  • Pvc is een zeer licht materiaal, maar het biedt wel maximale thermische isolatie en geluidswering.
  • Het is heel onderhoudsvriendelijk. Het materiaal trekt weinig stof aan omdat het amper elektrostatisch is, en u moet het nooit vernissen of schilderen.
  • U stemt uw huis helemaal af op uw voorkeuren dankzij de ontelbare stijlopties van de profielen.

Aluminium

  • Met aluminium kiest u voor een uitzonderlijk sterk materiaal. Door die stevigheid hoeft u zich nooit zorgen te maken over scheuren in de profielen en is het perfect voor grote raampartijen.
  • Het is bovendien bestand tegen de typisch Belgische temperatuurschommelingen en weersomstandigheden.
  • Inbrekers maken geen schijn van kans dankzij inbraakwerende sluitnokken en meerpuntsluitingen.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes oneindig: mat of glanzend, glad of korrelig?

Hout

  • U creëert met hout warme stijlen die helemaal origineel zijn en bovendien met de jaren mooier worden. En als u de kleur beu bent, kunt u gewoon herschilderen!
  • Kiest u voor duurzaam hout, dan maakt u een ecologisch weloverwogen keuze. Het is een hernieuwbaar materiaal en de spuittechnieken om het hout te kleuren zijn milieuvriendelijk.
  • Houten ramen en deuren scoren zelfs sterk op brandveiligheid. Het hout werkt brandvertragend door de verkoling en de lage warmtegeleiding.
ramen pvc grijs
Bij ons kunt u terecht voor ramen en deuren op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in de Brabantse Ardennen volledig af te stemmen op uw wensen. Reken op ons professioneel advies en onze persoonlijke service. Maak online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms.