Welkom op de klantenpagina van Belisol

Bedankt om te kiezen voor Belisol! Wij deden ons uiterste best om samen met jou dé ramen en deuren te vinden die perfect passen bij jouw woning en stijl. Deze pagina is er speciaal voor jou. Je kan er makkelijk contact nemen met je showroom, je vindt er tips en advies om je nieuwe ramen en deuren te onderhouden. Je kan je tevredenheid ook delen: laat een review achter of bezorg ons een mooie foto van je nieuwe ramen en deuren.

Uw showroom contacteren: snel en eenvoudig

Heb u een vraag over je ramen of deuren? Wil u iets bijbestellen? Moet er een raam afgeregeld worden? Bezorg ons dan hieronder alle info. Probeer zo volledig mogelijk te zijn en zeker uw dossiernummer te vermelden. Zo kunnen wij u snel en goed helpen.

Opgelet: voor een dossier buiten garantie kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Onze showroom zal u hiervan steeds vooraf op de hoogte brengen.

Voeg een bijlage toe

Indien u wenst, kan u meer specifieke info doorgeven

Nog geen klant? Neem dan contact via dit contactformulier.
Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vindt u in onze privacy policy.

Belisol Friends: word jij een Belisol ambassadeur?

Ben je tevreden over je ramen en deuren van Belisol? Verwijs familie, vrienden of kennissen door naar jouw Belisol showroom en krijg een mooie waardebon cadeau.

Handige tools voor jou als klant

Je kan hieronder ook onze garantievoorwaarden raadplegen, lezen hoe je een review kan schrijven of onze Belisol belofte er nog eens op nalezen.

10 jaar garantie

Omdat we bij Belisol zo zeker zijn van de kwaliteit van onze producten én van onze plaatsing, krijg je 10 jaar garantie op je ramen en deuren.

Tevreden klant?

Deel je tevredenheid! Maak een foto van jouw nieuwe ramen en deuren. We gebruiken je foto op onze website als inspiratie voor onze bezoekers. Dankjewel!

45 jaar zekerheid

Belisol groeide in 45 jaar uit tot een ware succesformule met een aanzienlijk klantenbestand. Benieuwd naar het geheim achter die 45 succesvolle jaren?

Tips en advies voor je nieuwe ramen en deuren

Hoe je nieuwe ramen onderhouden, zowel pvc als aluminium? Je ervaring over Belisol delen? Meer weten over de besparing in je energiefactuur? We bieden je hieronder een overzicht van interessante artikels voor jou als tevreden Belisol klant.