Kwaliteit met de Belisol ramen en deuren in het Brugse Ommeland

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Reken op de expertise van Belisol voor uw ramen en deuren in het Brugse Ommeland

Ramen en deuren vormen een essentieel onderdeel van uw woning in het Brugse Ommeland. Ze zorgen ervoor dat uw huis de uitstraling krijgt die het verdient. Hierbij wil Belisol u graag helpen. We kunnen rekenen op een jarenlange expertise als Belgisch familiebedrijf. Ons aanbod vindt u terug in meer dan 80 showrooms in België, Nederland en Frankrijk. Kom langs in één van onze showrooms en kies ramen en deuren die passen bij uw smaak, woning en budget.
plaatsing ramen belisol

Ramen en deuren in het Brugse Ommeland op maat van uw woning

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van klassiek of eenvoudig tot strak of rustiek. Heeft u geen inspiratie? Dan kan u gebruik maken van de online raamsimulator op onze website. Zoek de gevel die het dichtst bij die van u aanleunt en probeer verschillende soorten raamkleuren en -materialen uit. Zo weet u direct wat u mooi vindt én of het past bij de rest van uw woning. Benieuwd wat het prijskaartje is van die nieuwe set ramen en deuren in het Brugse Ommeland? De prijs varieert door tal van factoren. Dankzij de budgetindicator kan u alvast inschatten wat het geheel kost.
raam pvc closeup

Keuze uit drie materialen voor nieuwe ramen en deuren in het Brugse Ommeland

Ramen en deuren zijn een absolute noodzaak in uw huis, maar dat betekent niet dat ze alledaags moeten zijn! Belisol maakt ze daarom uit drie verschillende materialen: pvc, hout en aluminium. Voeg daar nog eens een uitgebreid kleurenpalet en diverse afwerkingsopties aan toe, en de mogelijkheden zijn werkelijk oneindig.

Pvc

  • Pvc is een zeer licht materiaal en biedt maximale geluidswering en thermische isolatie.
  • Wist u bovendien dat het erg onderhoudsvriendelijk is? Het materiaal trekt weinig stof aan omdat het amper elektrostatisch is, en u moet het nooit vernissen of verven.
  • U geeft uw huis er een persoonlijke toets mee door de talloze stijlmogelijkheden van de profielen.

Aluminium

  • Aluminium is een uitzonderlijk sterk materiaal. Het is door die stevigheid ideaal voor grote raamoppervlakken en U hoeft zich nooit zorgen te maken over scheuren in de profielen.
  • Het materiaal is bovendien bestand tegen temperatuurschommelingen en de typisch Belgische weersomstandigheden.
  • Inbrekers maken geen schijn van kans met dank aan meerpuntsluitingen en inbraakwerende sluitnokken.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes eindeloos: glanzend of mat, korrelig of effen?

Hout

  • Met hout kunt u huiselijke, originele stijlen creëren die bovendien met de jaren mooier worden. En als u de kleur beu bent, kunt u gewoon herschilderen!
  • Met duurzaam hout maakt u een ecologisch verantwoorde keuze. Het is een hernieuwbaar materiaal en de spuittechnieken om het hout te kleuren zijn milieuvriendelijk.
  • Voor houten ramen en deuren is zelfs brandveiligheid geen probleem. Door de lage warmtegeleiding en de verkoling is het hout brandvertragend.
ramen pvc grijs
We gaan bij Belisol voor ramen en deuren op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in het Brugse Ommeland volledig af te stemmen op uw wensen. Vertrouw op ons professioneel advies en onze persoonlijke service. Maak een afspraak online of bezoek één van onze showrooms.