Uw nieuwe ramen en deuren in de Druivenstreek vindt u bij Belisol

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Reken op de expertise van Belisol voor uw ramen en deuren in de Druivenstreek

Ramen en deuren maken een essentieel onderdeel uit van uw woning in de Druivenstreek. Ze weerspiegelen uw eigen stijl en geven uw huis de uitstraling die het verdient. Belisol helpt daar graag aan mee. We hebben als Belgisch familiebedrijf een jarenlange expertise opgebouwd. In meer dan 80 showrooms verspreid over België, Nederland en Frankrijk ontdekt u ons uitgebreid aanbod. Bezoek één van onze showrooms en kies ramen en deuren die passen bij uw woning, smaak en budget.
ramen living gordijnen belisol

Inspiratie voor nieuwe ramen en deuren vindt u bij Belisol

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van rustiek of strak tot eenvoudig of klassiek. Weet u niet waar te beginnen? U vindt een online raamsimulator op onze website. Kies de gevel die het meeste lijkt op die van u en probeer verschillende types raamkleuren en -materialen uit. Zo ontdekt u onmiddellijk wat u mooi vindt én of het past bij uw woning. Benieuwd wat het prijskaartje is van die nieuwe set ramen en deuren in de Druivenstreek? De precieze prijs hangt af van tal van factoren. Met de budgetindicator heeft u alvast een goede eerste indicatie van het kostenplaatje.
ramen hout

Keuze uit drie materialen voor nieuwe ramen en deuren in de Druivenstreek

Ramen en deuren zijn in uw huis een absolute noodzaak, maar dat betekent niet dat ze alledaags moeten zijn! Bij Belisol vindt u ze in drie diverse materialen: pvc, hout en aluminium. Daarnaast kiest u uit een breed kleurenpalet en diverse afwerkingsopties. De mogelijkheden zijn oneindig!

Pvc

  • Pvc is een zeer licht materiaal, maar het biedt wel optimale thermische isolatie en geluidswering.
  • Wist u trouwens dat het heel makkelijk te onderhouden is? U moet het nooit vernissen of schilderen én doordat het materiaal amper elektrostatisch is, trekt het weinig stof aan.
  • Door de talloze stijlopties van de profielen personaliseert u uw huis helemaal zoals u het wil.

Aluminium

  • Aluminium is een uitzonderlijk sterk materiaal. Het is door die stevigheid perfect voor grote raampartijen en U hoeft zich nooit zorgen te maken over barsten in de profielen.
  • Het is bovendien bestand tegen de typisch Belgische weersomstandigheden en temperatuurschommelingen.
  • Dankzij meerpuntsluitingen en inbraakwerende sluitnokken maken inbrekers geen schijn van kans.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes oneindig: mat of glanzend, effen of korrelig?

Hout

  • U kunt met hout een warme en originele stijl creëren die bovendien met de jaren mooier wordt. En als u de kleur beu bent, kunt u gewoon opnieuw schilderen!
  • Een ecologisch weloverwogen keuze maken? Dat doet u met duurzaam hout. De spuittechnieken waarmee het hout wordt gekleurd zijn milieuvriendelijk en het is een hernieuwbaar materiaal.
  • Zelfs brandveiligheid is voor houten ramen en deuren geen probleem. De lage verkoling en warmtegeleiding maken het hout brandvertragend.
raam aluminium zwart
We willen bij Belisol ramen en deuren maken op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in de Druivenstreek volledig af te stemmen op uw wensen. U kunt vertrouwen op ons professioneel advies en onze persoonlijke service. Maak online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms.