De beste kwaliteit met Belisol ramen en deuren in de Groene Gordel

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Vertrouw op Belisol voor uw nieuwe ramen en deuren in de Groene Gordel

Ramen en deuren vormen een cruciaal onderdeel van uw woning in de Groene Gordel. Ze geven uw huis de uitstraling die het verdient. Daar helpen we u bij Belisol mee. Als Belgisch familiebedrijf hebben we een jarenlange expertise opgebouwd. In meer dan 80 showrooms verspreid over België, Nederland en Frankrijk stellen we ons aanbod voor u tentoon. Bezoek één van onze showrooms en kies ramen en deuren die passen bij uw woning, smaak en budget.
ramen living gordijnen belisol

Doe inspiratie op voor uw ramen en deuren in de Groene Gordel

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van modern of rustiek tot klassiek of eenvoudig. Komt de inspiratie maar niet? Neem dan een kijkje op onze online raamsimulator. Selecteer de gevel die het dichtst bij die van u aanleunt en experimenteer met diverse raamkleuren en -materialen. Zo ontdekt u meteen wat u mooi vindt én of het past bij uw woning. Wil u graag weten welk prijskaartje vasthangt aan die set nieuwe ramen en deuren in de Groene Gordel? De precieze prijs hangt af van tal van factoren. Wat het geheel zal kosten, schat u alvast in met de budgetindicator.
raam pvc closeup

De materialen voor uw ramen en deuren in de Groene Gordel

Dat ramen en deuren in uw huis een absolute noodzaak zijn, betekent niet dat ze alledaags moeten zijn! Belisol maakt ze daarom uit pvc, hout of aluminium. Kies daarnaast uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse afwerkingsopties, en de mogelijkheden zijn werkelijk oneindig.

Pvc

  • Pvc is een zeer licht materiaal en biedt maximale geluidswering en thermische isolatie.
  • Het is erg onderhoudsvriendelijk. Doordat het materiaal amper elektrostatisch is, trekt het weinig stof aan, en u moet het nooit schilderen of lakken.
  • Door de talloze stijlopties van de profielen geeft u uw huis er een persoonlijke toets mee.

Aluminium

  • Met aluminium kan u rekenen op een buitengewoon sterk materiaal. Het is door die stevigheid perfect voor grote raampartijen en u hoeft zich nooit zorgen te maken over scheuren in de profielen.
  • Het materiaal is bovendien bestand tegen de typisch Belgische weersomstandigheden en temperatuurwisselingen.
  • Met dank aan inbraakwerende sluitnokken en meerpuntsluitingen maken indringers geen schijn van kans.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes eindeloos: glanzend of mat, korrelig of glad?

Hout

  • Met hout creëert u een huiselijke en originele stijl die bovendien met de jaren mooier wordt. En als u de kleur beu bent, zet u er gewoon een nieuwe op!
  • Op zoek naar een ecologisch verantwoord materiaal? Kies dan voor duurzaam hout. Het is een hernieuwbaar materiaal en de spuittechnieken om het hout te kleuren zijn milieuvriendelijk.
  • Voor houten ramen en deuren is zelfs brandveiligheid geen probleem. Door de lage warmtegeleiding en de verkoling is het hout brandvertragend.
voordeur hout
We gaan bij Belisol voor ramen en deuren op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in de Groene Gordel volledig af te stemmen op uw wensen. U kunt rekenen op ons professioneel advies en onze persoonlijke service. Kom langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak.