Uw nieuwe ramen en deuren in het Hageland vindt u bij Belisol

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Reken op de expertise van Belisol voor uw ramen en deuren in het Hageland

Een belangrijk element van uw woning in het Hageland zijn de ramen en deuren. Ze zorgen voor de persoonlijke uitstraling van uw huis. Hierbij wil Belisol u graag helpen. Als Belgisch familiebedrijf hebben we een jarenlange expertise opgebouwd. In meer dan 80 showrooms verspreid over België, Nederland en Frankrijk stellen we ons aanbod voor u tentoon. Breng een bezoek aan één van onze showrooms en kies ramen en deuren die passen bij uw smaak, woning en budget.
ramen living gordijnen belisol

Inspiratie voor nieuwe ramen en deuren vindt u bij Belisol

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van modern of landelijk tot eenvoudig of klassiek. Blijft de inspiratie uit? U vindt een online raamsimulator op onze website. Zoek de gevel die het meeste lijkt op die van u en begin te experimenteren met verschillende types raamkleuren en -materialen. Zo komt u direct te weten wat u kan bekoren én of het past bij uw woning. Maar wat is het prijskaartje van uw nieuwe ramen en deuren in het Hageland? De prijs varieert door tal van factoren. Wat het geheel zal kosten, schat u alvast in met de budgetindicator.
aluminium raam living

Drie materialen voor uw ramen en deuren

Ramen en deuren mogen dan wel een absolute noodzaak zijn in uw huis, dat betekent niet dat ze saai moeten zijn! Bij Belisol vindt u ze in drie verschillende materialen: pvc, hout en aluminium. De combinatie met een breed kleurenpalet en diverse afwerkingsopties zorgt voor eindeloos veel mogelijkheden.

Pvc

  • Pvc biedt optimale thermische isolatie en geluidswering, en het is een zeer licht materiaal.
  • Wist u trouwens dat het enorm makkelijk te onderhouden is? Het materiaal trekt weinig stof aan omdat het amper elektrostatisch is, en u moet het nooit schilderen of lakken.
  • U voegt een persoonlijke toets toe aan uw woning dankzij de ontelbare stijlopties van de profielen.

Aluminium

  • Met aluminium kiest u voor een uitzonderlijk sterk materiaal. Het is door die stevigheid perfect voor grote raampartijen en U hoeft zich nooit zorgen te maken over scheuren in de profielen.
  • Het materiaal is bovendien bestand tegen de typisch Belgische weersomstandigheden en temperatuurwisselingen.
  • Dankzij meerpuntsluitingen en inbraakwerende sluitnokken maken inbrekers geen schijn van kans.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes eindeloos: effen of korrelig, glanzend of mat?

Hout

  • U creëert met hout een warme en unieke stijl die bovendien met de jaren mooier wordt. En als u de kleur beu bent, kunt u gewoon opnieuw verven!
  • Een ecologisch verantwoorde keuze maken? Dat doet u met duurzaam hout. Het is een hernieuwbaar materiaal en de spuittechnieken waarmee het hout wordt gekleurd zijn milieuvriendelijk.
  • Voor houten ramen en deuren is zelfs brandveiligheid geen probleem. Door de lage warmtegeleiding en de verkoling werkt het hout brandvertragend.
raam aluminium zwart
We gaan bij Belisol voor ramen en deuren op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in het Hageland volledig af te stemmen op uw wensen. Vertrouw op onze persoonlijke service en professioneel advies. Kom langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak.