Vertrouw op Belisol ramen en deuren in Haspengouw

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Vertrouw op Belisol voor uw nieuwe ramen en deuren in Haspengouw

Ramen en deuren zijn een essentieel onderdeel van uw woning in Haspengouw. Ze geven uw huis de uitstraling die het verdient. Belisol helpt daar graag aan mee. We kunnen als Belgisch familiebedrijf terugvallen op een jarenlange expertise. U vindt ons aanbod terug in meer dan 80 showrooms in België, Nederland en Frankrijk. Kies ramen en deuren die passen bij uw smaak, woning en budget en breng een bezoek aan één van onze showrooms.
ramen terras belisol

Ramen en deuren in Haspengouw op maat van uw woning

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van landelijk of modern tot eenvoudig of klassiek. Zit u zonder inspiratie? Neem dan een kijkje op onze online raamsimulator. Selecteer de gevel die het dichtst aanleunt bij die van u en experimenteer met verschillende soorten raamkleuren en -materialen. Zo ontdekt u direct wat u kan bekoren én of het past bij de rest van uw woning. Benieuwd welk prijskaartje vasthangt aan die nieuwe set ramen en deuren in Haspengouw? De precieze kostprijs hangt af van tal van factoren. Een eerste indicatie van het kostenplaatje krijgt u alvast met de budgetindicator.
aluminium raam living

Keuze uit drie materialen voor nieuwe ramen en deuren in Haspengouw

Ramen en deuren mogen dan wel een absolute noodzaak zijn in uw huis, dat betekent niet dat ze saai moeten zijn! U vindt ze bij Belisol in drie diverse materialen: pvc, hout en aluminium. Kies daarnaast uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse afwerkingsopties, en de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Pvc

  • Pvc biedt optimale thermische isolatie en geluidswering, en het is een zeer licht materiaal.
  • Wist u trouwens dat het enorm makkelijk te onderhouden is? Het materiaal trekt weinig stof aan omdat het amper elektrostatisch is, en u moet het nooit vernissen of verven.
  • U voegt een persoonlijke toets toe aan uw woning dankzij de talloze stijlopties van de profielen.

Aluminium

  • Met aluminium bent u zeker van een uitzonderlijk sterk materiaal. Het is door die stevigheid perfect voor grote raamoppervlakken en U hoeft zich nooit zorgen te maken over barsten in de profielen.
  • Het is bovendien bestand tegen de typisch Belgische weersomstandigheden en temperatuurschommelingen.
  • Dankzij meerpuntsluitingen en inbraakwerende sluitnokken maken indringers geen schijn van kans.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes oneindig: korrelig of glad, mat of glanzend?

Hout

  • U creëert met hout huiselijke stijlen die helemaal origineel zijn en bovendien met de jaren mooier worden. En als u de kleur beu bent, zet u er gewoon een nieuwe op!
  • Op zoek naar een ecologisch verantwoord materiaal? Kies dan voor duurzaam hout. Het materiaal is van nature hernieuwbaar en de spuittechnieken waarmee het hout wordt gekleurd zijn milieuvriendelijk.
  • U hoeft zich zelfs geen zorgen te maken over de brandveiligheid. Door de lage warmtegeleiding en de verkoling werkt het hout brandvertragend.
ramen pvc grijs
Bij ons kunt u terecht voor ramen en deuren op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in Haspengouw volledig af te stemmen op uw wensen. Reken op ons professioneel advies en onze persoonlijke service. Maak online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms.