Vertrouw op Belisol ramen en deuren in de Kempense Meren

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Vertrouw op Belisol voor uw nieuwe ramen en deuren in de Kempense Meren

In uw woning in de Kempense Meren zijn ramen en deuren een fundamenteel onderdeel. Ze weerspiegelen uw eigen stijl en geven uw huis de uitstraling die het verdient. Daar helpen we u bij Belisol mee. Als Belgisch familiebedrijf hebben we een jarenlange expertise opgebouwd. Ons aanbod vindt u terug in meer dan 80 showrooms in België, Nederland en Frankrijk. Breng een bezoek aan één van onze showrooms en kies ramen en deuren die passen bij uw smaak, woning en budget.
ramen living gordijnen belisol

Inspiratie voor nieuwe ramen en deuren vindt u bij Belisol

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van klassiek of eenvoudig tot landelijk of strak. Geen inspiratie? Op onze website vindt u een online raamsimulator. Selecteer de gevel die het dichtst bij die van u aanleunt en experimenteer met verschillende raamkleuren en -materialen. Zo vergelijkt u eenvoudig alle opties en komt u te weten of uw keuze past bij de rest van uw woning. Maar wat is het prijskaartje van uw nieuwe ramen en deuren in de Kempense Meren? De precieze prijs hangt af van tal van factoren. Dankzij de budgetindicator krijgt u alvast een eerste indicatie van het kostenplaatje.
aluminium raam living

Drie materialen voor uw ramen en deuren

Ramen en deuren mogen in uw huis dan wel een absolute noodzaak zijn, dat betekent niet dat ze saai moeten zijn! U vindt ze bij Belisol in drie verschillende materialen: pvc, hout en aluminium. De combinatie met een breed kleurenpalet en diverse afwerkingsopties zorgt voor oneindig veel mogelijkheden.

Pvc

  • Hoewel pvc een zeer licht materiaal is, biedt het wel optimale thermische isolatie en geluidswering.
  • Het is zeer onderhoudsvriendelijk. Het materiaal trekt weinig stof aan omdat het amper elektrostatisch is, en u moet het nooit lakken of verven.
  • Door de ontelbare stijlopties van de profielen personaliseert u uw huis helemaal zoals u het wil.

Aluminium

  • Met aluminium kan u vertrouwen op een bijzonder sterk materiaal. U hoeft zich door die stevigheid nooit zorgen te maken over scheuren in de profielen en is het ideaal voor grote raampartijen.
  • Het materiaal is bovendien bestand tegen temperatuurschommelingen en de typisch Belgische weersomstandigheden.
  • Inbrekers maken geen schijn van kans dankzij meerpuntsluitingen en inbraakwerende sluitnokken.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes eindeloos: korrelig of glad, mat of glanzend?

Hout

  • Met hout kunt u een warme, originele stijl creëren die bovendien met de jaren mooier wordt. En als u de kleur beu bent, schildert u het materiaal gewoon opnieuw!
  • Een ecologisch doordachte keuze maken? Dat doet u met duurzaam hout. Het is een hernieuwbaar materiaal en de spuittechnieken om het hout te kleuren zijn milieuvriendelijk.
  • Zelfs brandveiligheid is geen probleem voor houten ramen en deuren. Het hout werkt brandvertragend door de lage warmtegeleiding en de verkoling.
raam aluminium zwart
Bij Belisol willen we ramen en deuren maken op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in de Kempense Meren volledig af te stemmen op uw wensen. Reken op ons professioneel advies en onze persoonlijke service. Maak online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms.