De beste kwaliteit met Belisol ramen en deuren in Klein-Brabant

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Vertrouw op Belisol voor uw nieuwe ramen en deuren in Klein-Brabant

In uw woning in Klein-Brabant zijn ramen en deuren een essentieel onderdeel. Ze reflecteren uw persoonlijke stijl. Belisol helpt hieraan mee. We hebben als Belgisch familiebedrijf een jarenlange expertise opgebouwd. U vindt ons aanbod terug in meer dan 80 showrooms in België, Nederland en Frankrijk. Kies ramen en deuren die passen bij uw smaak, woning en budget en breng een bezoek aan één van onze showrooms.
ramen living gordijnen belisol

Doe inspiratie op voor uw ramen en deuren in Klein-Brabant

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van landelijk of strak tot eenvoudig of klassiek. Zit u zonder inspiratie? Onze online raamsimulator helpt u uit de nood. Kies de gevel die het dichtst aanleunt bij die van u en experimenteer met verschillende soorten raamkleuren en -materialen. Zo ontdekt u meteen wat u kan bekoren én of het past bij de rest van uw woning. U wil uiteraard graag weten wat het prijskaartje van die nieuwe ramen en deuren in Klein-Brabant is. De precieze prijs wordt beïnvloed door tal van factoren. Om u toch een eerste indicatie van het kostenplaatje te geven, ontwikkelden we een budgetindicator.
ramen hout

Keuze uit drie materialen voor nieuwe ramen en deuren in Klein-Brabant

Ramen en deuren zijn een absolute noodzaak in uw huis, maar dat betekent niet dat ze saai moeten zijn! Daarom maakt Belisol ze uit pvc, hout of aluminium. Daarnaast kiest u uit een breed kleurenpalet en diverse afwerkingsopties. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Pvc

  • Pvc is een zeer licht materiaal, maar het biedt wel maximale geluidswering en thermische isolatie.
  • Wist u dat u het heel makkelijk onderhoudt? Doordat het materiaal amper elektrostatisch is, trekt het weinig stof aan, en u moet het nooit verven of lakken.
  • Door de talloze stijlopties van de profielen geeft u uw huis er een persoonlijke toets mee.

Aluminium

  • Aluminium is een buitengewoon sterk materiaal. Door die stevigheid hoeft u zich nooit zorgen te maken over scheuren in de profielen en is het perfect voor grote raampartijen.
  • Het is bovendien bestand tegen de typisch Belgische temperatuurschommelingen en weersomstandigheden.
  • Dankzij inbraakwerende sluitnokken en meerpuntsluitingen maken inbrekers geen schijn van kans.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes oneindig: mat of glanzend, effen of korrelig?

Hout

  • Met hout creëert u een warme en originele stijl die bovendien met de jaren mooier wordt. En als u de kleur beu bent, kunt u gewoon opnieuw verven!
  • Duurzaam hout is een ecologisch weloverwogen keuze. Het materiaal is van nature hernieuwbaar en de spuittechnieken waarmee het hout wordt gekleurd zijn milieuvriendelijk.
  • U hoeft zich zelfs geen zorgen te maken over de brandveiligheid. Door de lage warmtegeleiding en de verkoling is het hout brandvertragend.
voordeur hout
Bij Belisol kunt u terecht voor ramen en deuren op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in Klein-Brabant volledig af te stemmen op uw wensen. Reken op ons professioneel advies en onze persoonlijke service. Kom langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak.