Koop uw ramen en deuren aan de Kust bij Belisol

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Ramen en deuren zonder zorgen? Vertrouw op Belisol

Een belangrijk element van uw woning aan de Kust zijn de ramen en deuren. Ze dragen bij aan de persoonlijke uitstraling van uw huis. Hierbij wil Belisol u graag helpen. We hebben een jarenlange expertise opgebouwd als Belgisch familiebedrijf. We stellen ons breed aanbod voor u tentoon in meer dan 80 showrooms in België, Nederland en Frankrijk. Kies ramen en deuren die passen bij uw smaak, woning en budget en bezoek één van onze showrooms.
ramen terras belisol

Ramen en deuren aan de Kust op maat van uw woning

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van strak of landelijk tot klassiek of eenvoudig. Inspiratieloos? Onze online raamsimulator helpt u uit de nood. Selecteer de gevel die het dichtst aanleunt bij die van u en experimenteer met diverse soorten raamkleuren en -materialen. Zo ontdekt u direct wat u kan bekoren én of het past bij de rest van uw woning. Benieuwd wat het prijskaartje is van die nieuwe set ramen en deuren aan de Kust? De precieze kostprijs hangt af van tal van factoren. Dankzij de budgetindicator kan u alvast inschatten wat het geheel kost.
ramen hout

De materialen voor uw ramen en deuren aan de Kust

Ramen en deuren zijn een absolute noodzaak in uw huis, maar dat betekent niet dat ze alledaags moeten zijn! Daarom maakt Belisol ze uit drie verschillende materialen: pvc, hout en aluminium. De combinatie met een uitgebreid kleurenpalet en diverse afwerkingsopties zorgt voor oneindig veel mogelijkheden.

Pvc

  • Pvc biedt optimale geluidswering en thermische isolatie, en het is een zeer licht materiaal.
  • Wist u trouwens dat het enorm onderhoudsvriendelijk is? U moet het materiaal nooit lakken of schilderen én het trekt weinig stof aan omdat het amper elektrostatisch is.
  • U personaliseert uw huis helemaal zoals u het wil door de talloze stijlmogelijkheden van de profielen.

Aluminium

  • Aluminium is zonder twijfel een uitzonderlijk sterk materiaal. Het is door die stevigheid ideaal voor grote raampartijen en u hoeft zich nooit zorgen te maken over barsten in de profielen.
  • Het materiaal is bovendien bestand tegen de typisch Belgische temperatuurschommelingen en weersomstandigheden.
  • Inbrekers maken geen schijn van kans dankzij inbraakwerende sluitnokken en meerpuntsluitingen.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes eindeloos: effen of korrelig, mat of glanzend?

Hout

  • U creëert met hout een warme en unieke stijl die bovendien met de jaren mooier wordt. En als u de kleur beu bent, schildert u gewoon opnieuw!
  • Op zoek naar een ecologisch verantwoord materiaal? Kies dan voor duurzaam hout. Het is een hernieuwbaar materiaal en de spuittechnieken waarmee het hout wordt gekleurd zijn milieuvriendelijk.
  • Voor houten ramen en deuren is zelfs brandveiligheid geen probleem. De lage verkoling en warmtegeleiding maken het hout brandvertragend.
raam aluminium zwart
We willen bij Belisol ramen en deuren maken op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren aan de Kust volledig af te stemmen op uw wensen. U kunt vertrouwen op ons professioneel advies en onze persoonlijke service. Maak online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms.