Vertrouw op Belisol ramen en deuren in de Leiestreek

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Reken op de expertise van Belisol voor uw ramen en deuren in de Leiestreek

Een essentieel element van uw woning in de Leiestreek zijn de ramen en deuren. Ze dragen bij aan de persoonlijke uitstraling van uw huis. Hierbij wil Belisol u graag helpen. We kunnen als Belgisch familiebedrijf terugvallen op een jarenlange expertise. We stellen ons uitgebreid aanbod voor u tentoon in meer dan 80 showrooms in België, Nederland en Frankrijk. Breng een bezoek aan één van onze showrooms en kies ramen en deuren die passen bij uw smaak, woning en budget.
ramen terras belisol

Doe inspiratie op voor uw ramen en deuren in de Leiestreek

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van strak of rustiek tot eenvoudig of klassiek. Geen inspiratie? Dan kan u gebruik maken van de online raamsimulator op onze website. Kies de gevel die het dichtst aanleunt bij die van u en experimenteer met diverse soorten raamkleuren en -materialen. Zo vergelijkt u eenvoudig alle opties en komt u te weten of uw keuze past bij de rest van uw woning. Benieuwd welk prijskaartje vasthangt aan die nieuwe set ramen en deuren in de Leiestreek? Er zijn heel wat factoren die invloed uitoefenen op de prijs. Om u toch een eerste indicatie van het kostenplaatje te geven, ontwikkelden we een budgetindicator.
aluminium raam living

De materialen voor uw ramen en deuren in de Leiestreek

Ramen en deuren mogen in uw huis dan wel een absolute noodzaak zijn, dat betekent niet dat ze saai moeten zijn! U vindt ze bij Belisol in drie diverse materialen: pvc, hout en aluminium. Voeg daar nog eens een uitgebreid kleurenpalet en diverse afwerkingsopties aan toe, en de mogelijkheden zijn werkelijk oneindig.

Pvc

  • Pvc is een zeer licht materiaal en biedt maximale thermische isolatie en geluidswering.
  • Wist u trouwens dat het heel makkelijk te onderhouden is? U moet het nooit vernissen of schilderen én doordat het materiaal amper elektrostatisch is, trekt het weinig stof aan.
  • U geeft uw huis er een persoonlijke toets mee door de ontelbare stijlmogelijkheden van de profielen.

Aluminium

  • Met aluminium kan u vertrouwen op een bijzonder sterk materiaal. U hoeft zich door die stevigheid nooit zorgen te maken over barsten in de profielen en bovendien is het ideaal voor grote raampartijen.
  • Het is bovendien bestand tegen temperatuurschommelingen en de typisch Belgische weersomstandigheden.
  • Met dank aan meerpuntsluitingen en inbraakwerende sluitnokken maken inbrekers geen schijn van kans.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes oneindig: glanzend of mat, korrelig of glad?

Hout

  • U kunt met hout een warme en originele stijl creëren die bovendien met de jaren mooier wordt. En als u de kleur beu bent, schildert u gewoon opnieuw!
  • Op zoek naar een ecologisch verantwoord materiaal? Kies dan voor duurzaam hout. Het is een hernieuwbaar materiaal en de spuittechnieken waarmee het hout wordt gekleurd zijn milieuvriendelijk.
  • Zelfs over de brandveiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken. De lage verkoling en warmtegeleiding maken het hout brandvertragend.
voordeur hout
We gaan bij Belisol voor ramen en deuren op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in de Leiestreek volledig af te stemmen op uw wensen. U kunt vertrouwen op ons professioneel advies en onze persoonlijke service. Maak een afspraak online of bezoek één van onze showrooms.