Kwaliteit met de Belisol ramen en deuren in de Limburgse Kempen

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Reken op de expertise van Belisol voor uw ramen en deuren in de Limburgse Kempen

In uw woning in de Limburgse Kempen zijn ramen en deuren een essentieel onderdeel. Ze zorgen voor een overeenstemming van uw huis en uw persoonlijke stijl. Daar helpen we u bij Belisol mee. Als Belgisch familiebedrijf kunnen we terugvallen op een jarenlange expertise. In meer dan 80 showrooms verspreid over België, Nederland en Frankrijk ontdekt u ons uitgebreid aanbod. Breng een bezoek aan één van onze showrooms en kies ramen en deuren die passen bij uw smaak, woning en budget.
ramen living gordijnen belisol

Doe inspiratie op voor uw ramen en deuren in de Limburgse Kempen

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van eenvoudig of klassiek tot strak of landelijk. Geen inspiratie? Onze online raamsimulator helpt u uit de nood. Zoek de gevel die het meeste lijkt op die van u en begin te experimenteren met verschillende soorten raamkleuren en -materialen. Zo ontdekt u onmiddellijk wat u kan bekoren én of het past bij de rest van uw woning. Wilt u graag weten wat het prijskaartje is van die nieuwe set ramen en deuren in de Limburgse Kempen? De precieze prijs is afhankelijk van tal van factoren. Wat het geheel zal kosten, schat u alvast in met de budgetindicator.
raam pvc closeup

Keuze uit drie materialen voor nieuwe ramen en deuren in de Limburgse Kempen

Ramen en deuren mogen dan wel een absolute noodzaak zijn in uw huis, dat betekent niet dat ze alledaags moeten zijn! Belisol maakt ze daarom uit pvc, hout of aluminium. Door de combinatie met een breed kleurenpalet en diverse afwerkingsopties zijn de mogelijkheden werkelijk oneindig.

Pvc

  • Pvc is een zeer licht materiaal, maar het biedt wel optimale thermische isolatie en geluidswering.
  • Wist u trouwens dat het enorm makkelijk te onderhouden is? Doordat het materiaal amper elektrostatisch is, trekt het weinig stof aan, en u moet het nooit schilderen of vernissen.
  • U voegt een persoonlijke toets toe aan uw woning dankzij de talloze stijlopties van de profielen.

Aluminium

  • Aluminium is een uitzonderlijk sterk materiaal. Door die stevigheid is het ideaal voor grote raamoppervlakken en hoeft u zich nooit zorgen te maken over scheuren in de profielen.
  • Het is bovendien bestand tegen temperatuurwisselingen en de typisch Belgische weersomstandigheden.
  • Dankzij meerpuntsluitingen en inbraakwerende sluitnokken maken inbrekers geen schijn van kans.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes eindeloos: korrelig of glad, glanzend of mat?

Hout

  • U creëert met hout een warme en originele stijl die bovendien met de jaren mooier wordt. En als u de kleur beu bent, herschildert u het materiaal gewoon!
  • Kiest u voor duurzaam hout, dan maakt u een ecologisch verantwoorde keuze. Het is een hernieuwbaar materiaal en de spuittechnieken om het hout te kleuren zijn milieuvriendelijk.
  • Houten ramen en deuren scoren zelfs sterk op brandveiligheid. Het hout werkt brandvertragend door de lage warmtegeleiding en de verkoling.
raam aluminium zwart
Bij Belisol gaan we voor ramen en deuren op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in de Limburgse Kempen volledig af te stemmen op uw wensen. U kunt rekenen op ons professioneel advies en onze persoonlijke service. Maak online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms.