Kwaliteit verzekerd met Belisol ramen en deuren in het Meetjesland

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Vertrouw op Belisol voor uw nieuwe ramen en deuren in het Meetjesland

Ramen en deuren vormen een belangrijk element van uw woning in het Meetjesland. Ze dragen bij aan de persoonlijke uitstraling van uw huis. Belisol helpt hieraan mee. We kunnen als Belgisch familiebedrijf terugvallen op een jarenlange expertise. Ons aanbod vindt u terug in meer dan 80 showrooms in België, Nederland en Frankrijk. Bezoek één van onze showrooms en kies ramen en deuren die passen bij uw woning, smaak en budget.
ramen living gordijnen belisol

Inspiratie voor nieuwe ramen en deuren vindt u bij Belisol

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van klassiek of eenvoudig tot strak of rustiek. Weet u niet waar te beginnen? Op onze website kan u gebruik maken van de online raamsimulator. Selecteer de gevel die het dichtst aanleunt bij die van u en experimenteer met diverse types raamkleuren en -materialen. Zo vergelijkt u eenvoudig alle opties en komt u te weten of uw keuze past bij de rest van uw woning. Wil u graag weten welk prijskaartje vasthangt aan die set nieuwe ramen en deuren in het Meetjesland? Tal van factoren beïnvloeden de precieze prijs. Dankzij de budgetindicator kan u alvast inschatten wat het geheel kost.
ramen hout

Keuze uit drie materialen voor nieuwe ramen en deuren in het Meetjesland

Ramen en deuren zijn een absolute noodzaak in uw huis, maar dat betekent niet dat ze saai moeten zijn! Belisol maakt ze daarom uit drie diverse materialen: pvc, hout en aluminium. Door de combinatie met een breed kleurenpalet en diverse afwerkingsopties zijn de mogelijkheden werkelijk oneindig.

Pvc

  • Hoewel pvc een zeer licht materiaal is, biedt het wel optimale thermische isolatie en geluidswering.
  • Wist u trouwens dat het enorm onderhoudsvriendelijk is? U moet het materiaal nooit schilderen of vernissen én het trekt weinig stof aan omdat het amper elektrostatisch is.
  • U personaliseert uw huis helemaal zoals u het wil door de ontelbare stijlopties van de profielen.

Aluminium

  • Aluminium is een uitzonderlijk sterk materiaal. U hoeft zich door die stevigheid nooit zorgen te maken over scheuren in de profielen en is het ideaal voor grote raamoppervlakken.
  • Het is bovendien bestand tegen de typisch Belgische weersomstandigheden en temperatuurwisselingen.
  • Inbrekers maken geen schijn van kans dankzij inbraakwerende sluitnokken en meerpuntsluitingen.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes oneindig: effen of korrelig, mat of glanzend?

Hout

  • Met hout creëert u een warme en originele stijl die bovendien met de jaren mooier wordt. En als u de kleur beu bent, kunt u gewoon opnieuw verven!
  • U maakt een ecologisch weloverwogen keuze met duurzaam hout. Het materiaal is van nature hernieuwbaar en de spuittechnieken om het hout te kleuren zijn milieuvriendelijk.
  • Houten ramen en deuren scoren zelfs sterk op brandveiligheid. Het hout werkt brandvertragend door de lage warmtegeleiding en de verkoling.
ramen pvc grijs
Bij Belisol kunt u terecht voor ramen en deuren op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in het Meetjesland volledig af te stemmen op uw wensen. U kunt rekenen op ons professioneel advies en onze persoonlijke service. Kom langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak.