Kies voor kwaliteit met Belisol ramen en deuren in de Mijnstreek

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Ramen en deuren zonder zorgen? Vertrouw op Belisol

Een fundamenteel element van uw woning in de Mijnstreek zijn de ramen en deuren. Ze zorgen voor de persoonlijke uitstraling van uw huis. Belisol helpt hieraan mee. We kunnen rekenen op een jarenlange expertise als Belgisch familiebedrijf. We stellen ons uitgebreid aanbod voor u tentoon in meer dan 80 showrooms in België, Nederland en Frankrijk. Breng een bezoek aan één van onze showrooms en kies ramen en deuren die passen bij uw smaak, woning en budget.
ramen living gordijnen belisol

Ramen en deuren in de Mijnstreek op maat van uw woning

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van rustiek of modern tot klassiek of eenvoudig. Weet u niet waar te beginnen? Onze online raamsimulator helpt u uit de nood. Selecteer de gevel die het dichtst bij die van u aanleunt en experimenteer met diverse raamkleuren en -materialen. Zo ontdekt u meteen wat u kan bekoren én of het past bij de rest van uw woning. Uiteraard wil u graag weten wat het prijskaartje is van die nieuwe ramen en deuren in de Mijnstreek. Een precieze prijs is moeilijk mee te geven, want die wordt beïnvloed door tal van factoren. Met de budgetindicator heeft u alvast een goede eerste indicatie van het kostenplaatje.
ramen hout

Keuze uit drie materialen voor nieuwe ramen en deuren in de Mijnstreek

Ramen en deuren mogen dan wel een absolute noodzaak zijn in uw huis, dat betekent niet dat ze alledaags moeten zijn! Belisol maakt ze daarom uit pvc, hout of aluminium. De combinatie met een breed kleurenpalet en diverse afwerkingsopties zorgt voor eindeloos veel mogelijkheden.

Pvc

  • Pvc is een zeer licht materiaal en biedt maximale thermische isolatie en geluidswering.
  • Het is erg makkelijk te onderhouden. U moet het nooit vernissen of verven én doordat het materiaal amper elektrostatisch is, trekt het weinig stof aan.
  • Door de ontelbare stijlopties van de profielen geeft u uw huis er een persoonlijke toets mee.

Aluminium

  • Aluminium is zonder twijfel een uitzonderlijk sterk materiaal. Door die stevigheid hoeft u zich nooit zorgen te maken over barsten in de profielen en is het perfect voor grote raampartijen.
  • Het materiaal is bovendien bestand tegen temperatuurschommelingen en alle types weersomstandigheden.
  • Met dank aan meerpuntsluitingen en inbraakwerende sluitnokken maken inbrekers geen schijn van kans.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes oneindig: effen of korrelig, mat of glanzend?

Hout

  • U creëert met hout huiselijke stijlen die helemaal origineel zijn en bovendien met de jaren mooier worden. En als u de kleur beu bent, zet u er gewoon een nieuwe op!
  • U maakt een ecologisch weloverwogen keuze met duurzaam hout. Het is een hernieuwbaar materiaal en de spuittechnieken waarmee het hout wordt gekleurd zijn milieuvriendelijk.
  • Zelfs over de brandveiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Door de verkoling en de lage warmtegeleiding werkt het hout brandvertragend.
raam aluminium zwart
Bij Belisol gaan we voor ramen en deuren op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in de Mijnstreek volledig af te stemmen op uw wensen. Vertrouw op onze persoonlijke service en professioneel advies. Maak online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms.