Kwalitatieve ramen en deuren van Belisol in Oudergem

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Reken op de expertise van Belisol voor uw ramen en deuren in Oudergem

Voor uw woning in Oudergem zijn ramen en deuren een cruciaal element. Ze reflecteren uw persoonlijke stijl. Belisol helpt daar graag aan mee. We hebben als Belgisch familiebedrijf een jarenlange expertise opgebouwd. In meer dan 80 showrooms verspreid over België, Nederland en Frankrijk ontdekt u ons breed aanbod. Breng een bezoek aan één van onze showrooms en kies ramen en deuren die passen bij uw smaak, woning en budget.
ramen terras belisol

Doe inspiratie op voor uw ramen en deuren in Oudergem

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van rustiek of strak tot klassiek of eenvoudig. Geen inspiratie? Op onze website kan u gebruik maken van de online raamsimulator. Selecteer de gevel die het dichtst bij die van u aanleunt en experimenteer met verschillende raamkleuren en -materialen. Zo weet u direct wat u mooi vindt én of het past bij de rest van uw woning. Benieuwd welk prijskaartje vasthangt aan die nieuwe set ramen en deuren in Oudergem? Er zijn heel wat factoren die invloed uitoefenen op de kostprijs. Een eerste indicatie van het kostenplaatje krijgt u alvast met de budgetindicator.
raam pvc closeup

Drie materialen voor uw ramen en deuren

Dat ramen en deuren een absolute noodzaak zijn in uw huis, betekent niet dat ze alledaags moeten zijn! Belisol maakt ze daarom uit drie verschillende materialen: pvc, aluminium en hout. De combinatie met een uitgebreid kleurenpalet en diverse afwerkingsopties zorgt voor eindeloos veel mogelijkheden.

Pvc

  • Pvc is een zeer licht materiaal, maar het biedt wel maximale thermische isolatie en geluidswering.
  • Wist u trouwens dat het erg onderhoudsvriendelijk is? Het materiaal trekt weinig stof aan omdat het amper elektrostatisch is, en u moet het nooit lakken of verven.
  • Door de talloze stijlmogelijkheden van de profielen geeft u uw huis er een persoonlijke toets mee.

Aluminium

  • Met aluminium kan u rekenen op een buitengewoon sterk materiaal. Het is door die stevigheid perfect voor grote raamoppervlakken en U hoeft zich nooit zorgen te maken over scheuren in de profielen.
  • Het materiaal is bovendien bestand tegen de typisch Belgische temperatuurwisselingen en weersomstandigheden.
  • Met dank aan meerpuntsluitingen en inbraakwerende sluitnokken maken indringers geen schijn van kans.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes oneindig: korrelig of effen, glanzend of mat?

Hout

  • U creëert met hout een warme en originele stijl die bovendien met de jaren mooier wordt. En als u de kleur beu bent, kunt u gewoon opnieuw verven!
  • Met duurzaam hout maakt u een ecologisch verantwoorde keuze. Het materiaal is van nature hernieuwbaar en de spuittechnieken om het hout te kleuren zijn milieuvriendelijk.
  • Houten ramen en deuren scoren zelfs sterk op brandveiligheid. De lage verkoling en warmtegeleiding maken het hout brandvertragend.
ramen pvc grijs
Bij Belisol kunt u terecht voor ramen en deuren op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in Oudergem volledig af te stemmen op uw wensen. Vertrouw op ons professioneel advies en onze persoonlijke service. Kom langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak.
  • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
  • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
  • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
  • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen