Ramen en deuren in het Pajottenland? Vertrouw op Belisol

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Vertrouw op Belisol voor uw nieuwe ramen en deuren in het Pajottenland

Voor uw woning in het Pajottenland vormen de ramen en deuren een belangrijk onderdeel. Ze weerspiegelen uw eigen stijl en geven uw huis de uitstraling die het verdient. Daar helpt Belisol aan mee. We hebben als Belgisch familiebedrijf een jarenlange expertise opgebouwd. In meer dan 80 showrooms verspreid over België, Nederland en Frankrijk ontdekt u ons breed aanbod. Bezoek één van onze showrooms en kies ramen en deuren die passen bij uw woning, smaak en budget.
ramen living gordijnen belisol

Inspiratie voor nieuwe ramen en deuren vindt u bij Belisol

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van rustiek of strak tot klassiek of eenvoudig. Geen inspiratie? Neem dan een kijkje op onze online raamsimulator. Kies de gevel die het dichtst aanleunt bij die van u en experimenteer met diverse types raamkleuren en -materialen. Zo ontdekt u onmiddellijk wat u mooi vindt én of het past bij uw woning. Maar wat is het prijskaartje van uw nieuwe ramen en deuren in het Pajottenland? Tal van factoren beïnvloeden de precieze kostprijs. Met de budgetindicator heeft u alvast een goede eerste indicatie van het kostenplaatje.
aluminium raam living

Keuze uit drie materialen voor nieuwe ramen en deuren in het Pajottenland

Ramen en deuren zijn dan wel een vanzelfsprekend onderdeel van uw huis, maar dat betekent niet dat ze alledaags moeten zijn! Daarom maakt Belisol ze uit pvc, hout of aluminium. Daarnaast kiest u uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse afwerkingsopties. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Pvc

  • Pvc biedt maximale geluidswering en thermische isolatie, en het is een zeer licht materiaal.
  • Wist u trouwens dat het enorm onderhoudsvriendelijk is? Doordat het materiaal amper elektrostatisch is, trekt het weinig stof aan, en u moet het nooit lakken of schilderen.
  • Door de ontelbare stijlopties van de profielen personaliseert u uw huis helemaal zoals u het wil.

Aluminium

  • Met aluminium kiest u voor een uitzonderlijk sterk materiaal. Door die stevigheid is het perfect voor grote raampartijen en hoeft u zich nooit zorgen te maken over scheuren in de profielen.
  • Het materiaal is bovendien bestand tegen de typisch Belgische temperatuurschommelingen en weersomstandigheden.
  • Met dank aan meerpuntsluitingen en inbraakwerende sluitnokken maken inbrekers geen schijn van kans.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes oneindig: korrelig of glad, glanzend of mat?

Hout

  • Met hout creëert u een huiselijke en unieke stijl die bovendien met de jaren mooier wordt. En als u de kleur beu bent, schildert u gewoon opnieuw!
  • Duurzaam hout is een ecologisch verantwoorde keuze. De spuittechnieken om het hout te kleuren zijn milieuvriendelijk en het is een hernieuwbaar materiaal.
  • Houten ramen en deuren scoren zelfs sterk op brandveiligheid. De lage warmtegeleiding en de verkoling maken het hout brandvertragend.
raam aluminium zwart
We willen bij Belisol ramen en deuren maken op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in het Pajottenland volledig af te stemmen op uw wensen. Vertrouw op ons professioneel advies en onze persoonlijke service. Bezoek één van onze showrooms of maak een afspraak online.