Kwalitatieve ramen en deuren van Belisol in de Rupelstreek

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Reken op de expertise van Belisol voor uw ramen en deuren in de Rupelstreek

Voor uw woning in de Rupelstreek zijn ramen en deuren een fundamenteel element. Ze geven uw huis de uitstraling die het verdient. Bij Belisol helpen we u daarmee. We hebben als Belgisch familiebedrijf een jarenlange expertise opgebouwd. In meer dan 80 showrooms verspreid over België, Nederland en Frankrijk ontdekt u ons breed aanbod. Bezoek één van onze showrooms en kies ramen en deuren die passen bij uw woning, smaak en budget.
plaatsing ramen belisol

Ramen en deuren in de Rupelstreek op maat van uw woning

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van eenvoudig of klassiek tot modern of rustiek. Blijft de inspiratie uit? U vindt een online raamsimulator op onze website. Kies de gevel die het dichtst aanleunt bij die van u en experimenteer met verschillende soorten raamkleuren en -materialen. Zo komt u onmiddellijk te weten wat u mooi vindt én of het past bij de rest van de woning. Wilt u graag weten wat het prijskaartje is van die nieuwe set ramen en deuren in de Rupelstreek? Er zijn heel wat factoren die invloed uitoefenen op de kostprijs. De budgetindicator geeft u alvast een goede eerste indicatie van het kostenplaatje.
raam pvc closeup

Keuze uit drie materialen voor nieuwe ramen en deuren in de Rupelstreek

Ramen en deuren mogen in uw huis dan wel een absolute noodzaak zijn, dat betekent niet dat ze saai moeten zijn! Bij Belisol vindt u ze in drie verschillende materialen: pvc, hout en aluminium. Voeg daar nog eens een breed kleurenpalet en diverse afwerkingsopties aan toe, en de mogelijkheden zijn werkelijk oneindig.

Pvc

  • Pvc is een zeer licht materiaal en biedt maximale thermische isolatie en geluidswering.
  • Wist u dat het heel gemakkelijk te onderhouden is? Het materiaal trekt weinig stof aan omdat het amper elektrostatisch is, en u moet het nooit vernissen of verven.
  • Door de ontelbare stijlopties van de profielen geeft u een persoonlijke toets aan uw huis.

Aluminium

  • Met aluminium kan u vertrouwen op een bijzonder sterk materiaal. Het is door die stevigheid perfect voor grote raampartijen en u hoeft zich nooit zorgen te maken over scheuren in de profielen.
  • Het materiaal is bovendien bestand tegen de typisch Belgische temperatuurschommelingen en weersomstandigheden.
  • Dankzij meerpuntsluitingen en inbraakwerende sluitnokken maken inbrekers geen schijn van kans.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes oneindig: glanzend of mat, korrelig of glad?

Hout

  • Met hout kunt u een huiselijke, unieke stijl creëren die bovendien met de jaren mooier wordt. En als u de kleur beu bent, herschildert u het materiaal gewoon!
  • Kiest u voor duurzaam hout, dan maakt u een ecologisch doordachte keuze. Het materiaal is van nature hernieuwbaar en de spuittechnieken om het hout te kleuren zijn milieuvriendelijk.
  • Houten ramen en deuren scoren zelfs sterk op brandveiligheid. Het hout werkt brandvertragend door de verkoling en de lage warmtegeleiding.
ramen pvc grijs
Bij Belisol willen we ramen en deuren maken op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in de Rupelstreek volledig af te stemmen op uw wensen. Vertrouw op onze persoonlijke service en professioneel advies. Kom langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak.