Kwaliteit met de Belisol ramen en deuren in het Vaartland

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Vertrouw op Belisol voor uw nieuwe ramen en deuren in het Vaartland

Ramen en deuren zijn een cruciaal element van uw woning in het Vaartland. Ze weerspiegelen uw eigen stijl en geven uw huis de uitstraling die het verdient. Hierbij wil Belisol u graag helpen. We hebben een jarenlange expertise opgebouwd als Belgisch familiebedrijf. In meer dan 80 showrooms verspreid over België, Nederland en Frankrijk stellen we ons aanbod voor u tentoon. Bezoek één van onze showrooms en kies ramen en deuren die passen bij uw woning, smaak en budget.
plaatsing ramen belisol

Doe inspiratie op voor uw ramen en deuren in het Vaartland

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van modern of landelijk tot eenvoudig of klassiek. Inspiratieloos? Dan kan u gebruik maken van de online raamsimulator op onze website. Kies de gevel die het meeste lijkt op die van u en probeer diverse soorten raamkleuren en -materialen uit. Zo ontdekt u direct wat u kan bekoren én of het past bij de rest van uw woning. Maar wat is het prijskaartje van uw nieuwe ramen en deuren in het Vaartland? De precieze prijs hangt af van tal van factoren. Wat het geheel zal kosten, schat u alvast in met de budgetindicator.
raam pvc closeup

Keuze uit drie materialen voor nieuwe ramen en deuren in het Vaartland

Ramen en deuren mogen dan wel een absolute noodzaak zijn in uw huis, dat betekent niet dat ze alledaags moeten zijn! Daarom maakt Belisol ze uit pvc, hout of aluminium. Combineer dat met een uitgebreid kleurenpalet en diverse afwerkingsopties en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Pvc

  • Pvc biedt maximale thermische isolatie en geluidswering, en het is een zeer licht materiaal.
  • Het is heel makkelijk te onderhouden. U moet het nooit vernissen of schilderen én doordat het materiaal amper elektrostatisch is, trekt het weinig stof aan.
  • U personaliseert uw huis helemaal zoals u het wil door de ontelbare stijlopties van de profielen.

Aluminium

  • Aluminium is een uitzonderlijk sterk materiaal. Het is door die stevigheid ideaal voor grote raamoppervlakken en U hoeft zich nooit zorgen te maken over scheuren in de profielen.
  • Het materiaal is bovendien bestand tegen de typisch Belgische temperatuurwisselingen en weersomstandigheden.
  • Met dank aan meerpuntsluitingen en inbraakwerende sluitnokken maken inbrekers geen schijn van kans.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes oneindig: mat of glanzend, korrelig of glad?

Hout

  • Met hout kunt u huiselijke, unieke stijlen creëren die bovendien met de jaren mooier worden. En als u de kleur beu bent, herschildert u het materiaal gewoon!
  • U maakt een ecologisch weloverwogen keuze met duurzaam hout. De spuittechnieken om het hout te kleuren zijn milieuvriendelijk en het materiaal is van nature hernieuwbaar.
  • Zelfs brandveiligheid is voor houten ramen en deuren geen probleem. Door de lage warmtegeleiding en de verkoling is het hout brandvertragend.
voordeur hout
Bij Belisol gaan we voor ramen en deuren op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in het Vaartland volledig af te stemmen op uw wensen. Vertrouw op onze persoonlijke service en professioneel advies. Kom langs in één van onze showrooms of maak een afspraak online.