Kies voor kwaliteit met Belisol ramen en deuren in Verrebroek

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Ramen en deuren zonder zorgen? Vertrouw op Belisol

Ramen en deuren maken een belangrijk onderdeel uit van uw woning in Verrebroek. Ze zorgen voor de persoonlijke uitstraling van uw huis. Belisol helpt hieraan mee. Als Belgisch familiebedrijf kunnen we terugvallen op een jarenlange expertise. In meer dan 80 showrooms verspreid over België, Nederland en Frankrijk vindt u ons uitgebreid aanbod terug. Breng een bezoek aan één van onze showrooms en kies ramen en deuren die passen bij uw smaak, woning en budget.
ramen living gordijnen belisol

Ramen en deuren in Verrebroek op maat van uw woning

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van klassiek of eenvoudig tot landelijk of modern. Heeft u geen inspiratie? U vindt een online raamsimulator op onze website. Zoek de gevel die het dichtst bij die van u aanleunt en probeer verschillende types raamkleuren en -materialen uit. Zo ontdekt u meteen wat u kan bekoren én of het past bij de rest van uw woning. Benieuwd wat het prijskaartje is van die nieuwe set ramen en deuren in Verrebroek? Er zijn heel wat factoren die invloed uitoefenen op de prijs. De budgetindicator geeft u alvast een goede eerste indicatie van het kostenplaatje.
ramen hout

De materialen voor uw ramen en deuren in Verrebroek

Dat ramen en deuren een absolute noodzaak zijn in uw huis, betekent niet dat ze saai moeten zijn! Belisol maakt ze daarom uit drie diverse materialen: pvc, aluminium en hout. De combinatie met een uitgebreid kleurenpalet en diverse afwerkingsopties zorgt voor oneindig veel mogelijkheden.

Pvc

 • Pvc biedt optimale geluidswering en thermische isolatie, en het is een zeer licht materiaal.
 • Wist u bovendien dat het erg onderhoudsvriendelijk is? Doordat het materiaal amper elektrostatisch is, trekt het weinig stof aan, en u moet het nooit vernissen of schilderen.
 • U personaliseert uw huis helemaal zoals u het wil door de talloze stijlopties van de profielen.

Aluminium

 • Met aluminium kiest u voor een uitzonderlijk sterk materiaal. Door die stevigheid is het ideaal voor grote raampartijen en hoeft u zich nooit zorgen te maken over barsten in de profielen.
 • Het materiaal is bovendien bestand tegen temperatuurschommelingen en de typisch Belgische weersomstandigheden.
 • Inbrekers maken geen schijn van kans dankzij meerpuntsluitingen en inbraakwerende sluitnokken.
 • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes eindeloos: glanzend of mat, korrelig of glad?

Hout

 • Met hout creëert u een huiselijke en originele stijl die bovendien met de jaren mooier wordt. En als u de kleur beu bent, schildert u gewoon opnieuw!
 • Kiest u voor duurzaam hout, dan maakt u een ecologisch weloverwogen keuze. Het is een hernieuwbaar materiaal en de spuittechnieken om het hout te kleuren zijn milieuvriendelijk.
 • U hoeft zich zelfs geen zorgen te maken over de brandveiligheid. Door de lage warmtegeleiding en de verkoling werkt het hout brandvertragend.
ramen pvc grijs
U kunt bij Belisol terecht voor ramen en deuren op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in Verrebroek volledig af te stemmen op uw wensen. U kunt rekenen op ons professioneel advies en onze persoonlijke service. Maak online een afspraak of bezoek één van onze showrooms.
 • Onze ramen en deuren passen bij uw smaak, woning en budget
 • Elke bestelling verloopt professioneel en punctueel
 • We plaatsen vakkundig en werken af met liefde
 • Kwaliteitscontrole en 10 jaar garantie zijn altijd inbegrepen