Kies voor kwaliteit met Belisol ramen en deuren in de Vlaamse Ardennen

Pvc , aluminium of toch liever hout? Elk materiaal heeft zijn specifieke troeven op vlak van isolatie, onderhoud, veiligheid en prijs. U kiest wat voor u belangrijk is.

Vertrouw op Belisol voor uw nieuwe ramen en deuren in de Vlaamse Ardennen

Een cruciaal element van uw woning in de Vlaamse Ardennen zijn de ramen en deuren. Ze dragen bij aan de persoonlijke uitstraling van uw huis. Bij Belisol helpen we u daarmee. We kunnen rekenen op een jarenlange expertise als Belgisch familiebedrijf. In meer dan 80 showrooms verspreid over België, Nederland en Frankrijk vindt u ons uitgebreid aanbod terug. Ga eens langs in één van onze showrooms en kies ramen en deuren die passen bij uw smaak, woning en budget.
plaatsing ramen belisol

Inspiratie voor nieuwe ramen en deuren vindt u bij Belisol

Bij Belisol kan u kiezen uit een enorm aanbod ramen en deuren: van eenvoudig of klassiek tot modern of rustiek. Zit u zonder inspiratie? Op onze website kan u gebruik maken van de online raamsimulator. Zoek de gevel die het meeste lijkt op die van u en begin te experimenteren met diverse types raamkleuren en -materialen. Zo weet u meteen wat u mooi vindt én of het past bij de rest van uw woning. Wilt u graag weten wat het prijskaartje is van die nieuwe set ramen en deuren in de Vlaamse Ardennen? De precieze prijs wordt beïnvloed door tal van factoren. Dankzij de budgetindicator kan u alvast inschatten wat het geheel kost.
ramen hout

Drie materialen voor uw ramen en deuren

Ramen en deuren mogen in uw huis dan wel een absolute noodzaak zijn, dat betekent niet dat ze alledaags moeten zijn! Daarom maakt Belisol ze uit drie verschillende materialen: pvc, hout en aluminium. Daarnaast kiest u uit een breed kleurenpalet en diverse afwerkingsopties. De mogelijkheden zijn oneindig!

Pvc

  • Hoewel pvc een zeer licht materiaal is, biedt het wel maximale thermische isolatie en geluidswering.
  • Wist u dat u het heel makkelijk onderhoudt? Het materiaal trekt weinig stof aan omdat het amper elektrostatisch is, en u moet het nooit lakken of verven.
  • U stemt uw huis helemaal af op uw voorkeuren dankzij de ontelbare stijlmogelijkheden van de profielen.

Aluminium

  • Met aluminium bent u zeker van een uitzonderlijk sterk materiaal. Het is door die stevigheid perfect voor grote raampartijen en u hoeft zich nooit zorgen te maken over scheuren in de profielen.
  • Het materiaal is bovendien bestand tegen temperatuurwisselingen en de typisch Belgische weersomstandigheden.
  • Inbrekers maken geen schijn van kans dankzij meerpuntsluitingen en inbraakwerende sluitnokken.
  • Ook met aluminium ramen of deuren zijn de keuzes eindeloos: mat of glanzend, glad of korrelig?

Hout

  • U creëert met hout huiselijke stijlen die helemaal origineel zijn en bovendien met de jaren mooier worden. En als u de kleur beu bent, kunt u gewoon herschilderen!
  • Duurzaam hout is een ecologisch weloverwogen keuze. De spuittechnieken om het hout te kleuren zijn milieuvriendelijk en het is een hernieuwbaar materiaal.
  • Zelfs brandveiligheid is geen probleem voor houten ramen en deuren. Door de verkoling en de lage warmtegeleiding werkt het hout brandvertragend.
voordeur hout
Bij Belisol willen we ramen en deuren maken op maat van uw woning en budget, welke stijl u ook verkiest. Zo heeft u de volledige vrijheid om uw ramen en deuren in de Vlaamse Ardennen volledig af te stemmen op uw wensen. Vertrouw op onze persoonlijke service en professioneel advies. Maak online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms.